Πολιτική
Παρασκευή, 20 Φεβρουαρίου 2004 13:59

Ο Μ. Εβερτ επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Ν.Δ.

ΔΟΘΗΚΕ πριν από λίγο στη δημοσιότητα το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ με επικεφαλής τον πρώην πρόεδρο του κόμματος Μιλτιάδη Εβερτ και στη δεύτερη θέση τον κ. Γ. Σουφλιά.

Στην τρίτη θέση είναι η κα. Ελένη Μπερνιδάκη καθηγήτρια ιδιωτικού κολεγίου με λαμπρές σπουδές στο εξωτερικό, η οποία είναι τυφλή από τριών ετών και έλκει την καταγωγή της από την Κρήτη.

Στην τέταρτη θέση τοποθετήθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου Θόδωρος Ρουσόπουλος και στην πέμπτη ο κ. Γιάννης Βαληνάκης. Την έκτη θέση καταλαμβάνει η κα. Χρυσή Καρύδη, κόρη του ποιητή Νίκου Καρύδη που ασχολείται με εκδόσεις.

Την έβδομη θέση καταλαμβάνει η κ. Ιωάννα Δεσποτοπούλου πρόεδρος των Σπέσιαλ Ολύμπικς, την όγδοη ο κ. Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος καθηγητής πανεπιστημίου και γενικός διευθυντής του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κ. Καραμανλής, την ένατη θέση η κα. Ιωάννα Γούλα-Βαγενά μητέρα πολύτεκνης οικογένειας (ο κ. Καραμανλής έχει επισκεφθεί το σπίτι της οικογένειας Γούλα και το αντίστροφο), στη 10η θέση ο κ. Αλέξανδρος Λυκουρέζος, στην 11η η πρώην εκπρόσωπος του ΚΕΠ, δικηγόρος Ελίζα Βόζεμπεργκ και στη 12η θέση ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Χρήστος Κουρούσης.

Πηγή: ΑΠΕ