Αθλητικά
Τρίτη, 17 Μαρτίου 2015 11:23

Παναθηναϊκός: Έτοιμη η πρόταση στον Σίλντεφελντ

Ο Γκόρντον Σίλντεφελντ έχει ταιριάξει πολύ καλά στη χημεία του Παναθηναϊκού, αποτελεί έναν από τους πιο σταθερούς ποδοσφαιριστές των «πρασίνων» και σίγουρα σημείο αναφοράς στην άμυνά τους, οπότε είναι απολύτως λογικό ο Γιάννης Αναστασίου να επιθυμεί την παραμονή του.

 

Ο Γκόρντον Σίλντεφελντ έχει ταιριάξει πολύ καλά στη χημεία του Παναθηναϊκού, αποτελεί έναν από τους πιο σταθερούς ποδοσφαιριστές των «πρασίνων» και σίγουρα σημείο αναφοράς στην άμυνά τους, οπότε είναι απολύτως λογικό ο Γιάννης Αναστασίου να επιθυμεί την παραμονή του.

Οι εξελίξεις στην περίπτωση του Κροάτη διεθνή αναμένονται άμεσες κι ενδεχομένως εντός της ημέρας να γίνει καθοριστική επαφή ανάμεσα στον ποδοσφαιριστή, ο οποίος επιστρέφει από την πατρίδα του όπου είχε μεταβεί με άδεια και θα μιλήσει με τον Λεωνίδα Βόκολο, ενώ επαφή θα γίνει και με τον εκπρόσωπό του. 

Πριν από μερικές ημέρες ο Τάκης Φύσσας, μαζί με τον Βόκολο, είχαν την πρώτη επαφή με τον μάνατζερ του Σίλντεφελντ, ο οποίος ως γνωστόν παίζει στο «τριφύλλι» ως δανεικός από την Ντιναμό Μόσχας, με το συμβόλαιό του πάντως να λήγει το καλοκαίρι.

Ο Παναθηναϊκός είναι βέβαιο ότι θέλει να συνεχίσει τη συνεργασία μαζί του, ωστόσο η έκβαση της διαπραγμάτευσης θα εξαρτηθεί τόσο από την προσφορά που θα καταθέσει όσο και από τη χρονική διάρκεια του προτεινόμενου συμβολαίου, το οποίο όπως αναφέρουν οι πληροφορίες θα είναι τριετές.