Αθλητικά
Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2015 21:05

Τέλος ο Τζούκιτς από την Κόρντομπα

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Κόρντομπα αποτελεί από σήμερα ο Μίροσλαβ Τζούκιτς, εξέλιξη που κρίνεται απολύτως  φυσιολογική αφού η ομάδα της Ανδαλουσίας μετρά στην πριμέρα ντιβισιόν οκτώ συνεχείς ήττες και βρίσκεται στην τελευταία θέση της βααθμολογίας.

 

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Κόρντομπα αποτελεί από σήμερα ο Μίροσλαβ Τζούκιτς, εξέλιξη που κρίνεται απολύτως  φυσιολογική αφού η ομάδα της Ανδαλουσίας μετρά στην πριμέρα ντιβισιόν οκτώ συνεχείς ήττες και βρίσκεται στην τελευταία θέση της βααθμολογίας.

Τον 48χρονο Σέρβο τεχνικό, ο οποίος είχε κάνει αξιόλογη καριέρα στη Βαλένθια ως ποδοσφαιριστής, θα αντικαταστήσει ο προπονητής της ομάδας Νέων του συλλόγου, Χοσέ Αντόνιο Ρομέρο.

Ο Τζούκιτς είχε προσληφθεί τον Οκτώβριο του 2014 αλλά δεν κατόρθωσε να οδηγήσει την Κόρντομπα μακριά από τα «επικίνδυνα μονοπάτια» του υποβιβασμού, αφού οι Ανδαλουσιανοί αυτή τη στιγμή βρίσκονται επτά βαθμούς κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, κι ενώ απομένουν 11 παιχνίδι για τη λήξη του πρωταθλήματος.

Να σημειωθεί ότι ο Ρομέρο θα είναι ο τρίτος προπονητής της Κόρντομα στη φετινή περίοδο, καθώς πριν τον Τζούκιτς είχε απολυθεί ο γνωστός από τη θητεία του στην ΑΕΚ Άλμπερτ Φερέρ, ο οποίος είδε την πόρτα της εξόδου μετά τη 10η αγωνιστική, κι ας ήταν ο «σκηνοθέτης» της ανόδου στην ανώτατη κατηγορία.