Πολιτική
Δευτέρα, 01 Μαρτίου 2004 17:54

Γ. Παπανδρέου: «Aκαριαία» η αντίδραση του ΠΑΣΟΚ στο θέμα Βρέντζου

Για τον αν υπάρχουν ακραία στοιχεία μέσα στο ΠΑΣΟΚ κλήθηκε να απαντήσει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, προσερχόμενος στο Μέγαρο Μουσικής, με αφορμή το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τον υποψήφιο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Βρέντζο.

«Για το θέμα αυτό έχουμε αντιδράσει ακαριαία ως Κόμμα και έχουμε ήδη θέσει τις διαδικασίες για να αξιολογήσουμε ακριβώς τη στάση αυτού του ανθρώπου», δήλωσε ο κ. Παπανδρέου.

Με την ευκαιρία της σημερινής εκδήλωσης στο Μέγαρο Μουσικής, ο κ. Παπανδρέου ανέφερε: «Πιστεύουμε σε ένα πολιτισμό που αξίζει στις παραδόσεις μας, που μας απελευθερώνει ενώ ταυτόχρονα μας πάει και πιο μπροστά. Τo Υπουργείο Πολιτισμού πυροδοτεί τη δημιουργία και ο πολιτισμός γίνεται καθημερινή πράξη, στάση ζωής. Πιστεύω ότι θα είναι καθοριστικό, όχι μόνο για τις μεγάλες αλλαγές που κάνουμε, διότι τελικά μιλάμε για έναν άλλο πολιτισμό όταν μιλάμε για αλλαγή σχέσεων Κράτους–Πολίτη, έναν άλλο πολιτισμό στην καθημερινή μας ζωή. ¶ρα είναι σημαντικό για την Ελλάδα σε μια νέα οικονομία, όπου η δημιουργία θα είναι το βασικό προσόν της ανταγωνιστικότητάς μας».