Αθλητικά
Τρίτη, 03 Μαρτίου 2015 22:00

Συνάντηση Κοντονή με Μαρινάκη - Αλαφούζο

Τους προέδρους των ΠΑΕ Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, Βαγγέλη Μαρινάκη και Γιάννη Αλαφούζο, συνάντησε απόψε στο γραφείο του ο  υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής.

 

Τους προέδρους των ΠΑΕ Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, Βαγγέλη Μαρινάκη και Γιάννη Αλαφούζο, συνάντησε απόψε στο γραφείο του ο  υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής.

Μετά τη συνάντηση, που έγινε με πρωτοβουλία του κ. Κοντονή και διήρκεσε περίπου δύο ώρες, έγινε γνωστό ότι οι πλευρές συμφώνησαν σε σειρά μέτρων που τούς προτάθηκαν και τα οποία θα ανακοινωθούν αύριο στους φορείς του ποδοσφαίρου.

Η δήλωση Κοντονή:

«Αναλυτικά συζητήθηκαν τα προβλήματα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Η βούληση όλων είναι ότι θα πρέπει να καταβληθεί μια εργώδης προσπάθεια για να εμπεδωθεί κλίμα ασφάλειας και νομιμότητα στους αγωνιστικούς χώρους.

Προς τούτο συμφώνησαν σε ένα πλέγμα μέτρων, το οποίο πρότεινε ο υφυπουργός. Τα μέτρα αυτά θα θέσει ο κ. Κοντονής ενώπιον των διοργανωτριών αρχών στην αυριανή τους συνάντηση».

Λίγη ώρα αργότερα η ΠΑΕ Ολλυμπιακός υπογράμμισε ότι θα είναι πρωτοπόρος για ένα καλύτερο αύριο στο ελληνικό ποδόσφαιρο. 

Η θέση της πειραϊκής ΠΑΕ:

«Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του κου Κοντονή και συναντήθηκε με τον ομόλογό του του Παναθηναϊκού.

Συμφώνησαν στο πλαίσιο που περιέγραψε ο κύριος Μαρινάκης στις δηλώσεις του μετά το Δ.Σ. της Λίγκας.

Το ζητούμενο για τον Ολυμπιακό είναι να αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να τελειώσει όπως πρέπει.

Να μπουν άμεσα σε ισχύ βαριές ποινές για τα φαινόμενα βίας (με άμεσες προτάσεις της Σούπερ Λίγκας στην ΕΠΟ) και να εναρμονιστεί το Πειθαρχικό Δίκαιο με το αυστηρό πλαίσιο της UEFA.

Ο κος Μαρινάκης και ο Ολυμπιακός θα είναι πρωτοπόροι στο καλύτερο αύριο του ελληνικού ποδοσφαίρου».