Πολιτική
Πέμπτη, 04 Μαρτίου 2004 15:43

Ρουσόπουλος: Παράσταση προβοκάτσιας του ΠΑΣΟΚ η πρόταση Διαμαντοπούλου

Παράσταση προβοκάτσιας του ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Θόδωρος Ρουσόπουλος, την πρόταση της ¶ννας Διαμαντοπούλου να μεταβούν εκπρόσωποι των δύο κομμάτων στο κεντρικό ταχυδρομείο της Λένορμαν προκειμένου να ανοίξουν από κοινού, τους επίμαχους φακέλους στους οποίους –όπως υποστηρίζει το ΠΑΣΟΚ- περιέχονται φυλλάδια με υβριστικό περιεχόμενο για τον Γιώργο Παπανδρέου.

Ο κ. Ρουσόπουλος απέρριψε την πρόσκληση της κας ¶ννας Διαμαντοπούλου σημειώνοντας: «Για ποιούς φακέλους μιλούν; Αυτούς που ενδεχομένως έχουν στείλει οι ίδιοι;». «Η Δικαιοσύνη θα δώσει την απάντηση με την απόφασή της», τόνισε ο κ. Ρουσόπουλος, υπογραμμίζοντας ότι οι πολίτες κατάλαβαν ότι το ΠΑΣΟΚ δεν αλλάζει.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ κάλεσε τον Γ. Παπανδρέου να αποδοκιμάσει τις καθεστωτικές -όπως τις χαρακτήρισε- πρακτικές του κόμματός του, υπογραμμίζοντας τη δήλωση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, σήμερα το πρωί σε εκπομπή τηλεοπτικού σταθμού, ότι δεν γνώριζε το θέμα και το πληροφορήθηκε μόλις χθες το μεσημέρι.

Τέλος, ο κ. Ρουσόπουλος κάλεσε όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν στην αποψινή κεντρική προεκλογική εκδήλωση της ΝΔ στην Αθήνα, με ομιλητή τον Κ. Καραμανλή, την οποία χαρακτήρισε «γιορτή της δημοκρατίας», η οποία -όπως είπε- «θα ολοκληρωθεί στις 7 Μαρτίου με τους Έλληνες ενωμένους μακριά από διχασμούς».