Πολιτική
Πέμπτη, 04 Μαρτίου 2004 17:07

Η Β. Παπανδρέου στο κέντρο διαλογής των ΕΛΤΑ

Χωρίς κάνει καμία δήλωση αποχώρησε η υπουργός ΠΕΧΩΔΕ, Βάσω Παπανδρέου από το Κέντρο Διαλογής των ΕΛΤΑ, όπου είχε μεταβεί για την υπόθεση των φυλλαδίων κατά του Γ. Παπανδρέου.

Σε σύντομη δήλωσή του, ο διευθυντής του Κέντρου Διαλογής, Γιάννης Νάκος επισήμανε ότι «από τον κανονισμό των ΕΛΤΑ αλλά και από το Σύνταγμα, η αλληλογραφία είναι απόρρητη, δεν μπορούν να γίνουν τηλεοπτικές λήψεις ούτε και να επιδειχθούν αντικείμενα με αποστολέα και παραλήπτη», προσθέτοντας ότι δεν διενεργήθη κανένας έλεγχος καθώς έλεγχος μπορεί να γίνει μόνο παρουσία εισαγγελέα όπως και αναμένεται. Ο κ. Νάκος διευκρίνισε ότι «είχαμε μια συζήτηση με την κ. Παπανδρέου, δεν περάσαμε στον χώρο, ούτε πέρασε στην διαλογή η κ. υπουργός, απλώς ήλθε στο γραφείο».

Ο κ. Νάκος αρνήθηκε οποιοδήποτε σχόλιο για τον προϊστάμενο του παραρτήματος των ΕΛΤΑ στην οδό Βεΐκου. «Δεν είμαι εξουσιοδοτημένος να δώσω συνέντευξη» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στο μεταξύ και ενώ η κ. Παπανδρέου βρισκόταν μέσα στο Κέντρο Διαλογής, δημιουργήθηκε προς στιγμήν, ένταση, όταν δεν επετράπη η είσοδος σε μέλη της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ τα οποία προσήλθαν στον χώρο με προσκλήσεις προς τους εργαζόμενους για την αυριανή ομιλία του Γ. Παπανδρέου.

Πηγή ΑΠΕ