Αθλητικά
Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου 2015 09:09

Ευρωλίγκα: Για την 7η νίκη με Μάλαγα ο Ολυμπιακός

Την 7η νίκη του στο Top 16 της Ευρωλίγκας θα επιδιώξει απόψε στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός κόντρα στη Μάλαγα (21:45, ΝΕΡΙΤ) στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου (8η αγωνιστική) της διοργάνωσης.

Την 7η νίκη του στο Top 16 της Ευρωλίγκας θα επιδιώξει απόψε στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός κόντρα στη Μάλαγα (21:45, ΝΕΡΙΤ) στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου (8η αγωνιστική) της διοργάνωσης
Οι «ερυθρολευκοι» θέλουν να μπουν με το... δεξί στον 2ο γύρο για να διατηρηθούν στην κορυφή του 6ου ομίλου και να πλησιάσουν ακόμη ποιο κοντά στο στόχο τους που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση της μίας εκ των δύο πρώτων θέσεων του γκρουπ που θα δώσει το πλεονέκτημα έδρας στους προημιτελικούς.
Η ελληνική ομάδα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και καλείται εντός του παρκέ να δικαιολογήσει τον τίτλο του φαβορί που έχει απέναντι στους Ανδαλουσιάνους που με 6 ήττες στον πρώτο γύρο δεν έχουν ελπίδες για να συνεχίσουν στη διοργάνωση.
Το πρόβλημα με το Γιώργο Πρίντεζη (γαστρεντερίτιδα) ξεπεράστηκε, καθώς ο διεθνής φόργουορντ με την κατάλληλη θεραπευτική αγωγή που έλαβε στο νοσοκομείο έλαβε μέρος στην προπόνηση της Πέμπτης και όλα δείχνουν ότι θα δώσει κανονικά το παρόν.
Για τον Ολυμπιακό το σημερινό είναι το παιχνίδι νούμερο 500 στην Ευρώπη. Η ελληνική ομάδα προέρχεται από 12 σερί εντός έδρας επιτυχίες και 5 διαδοχικές επί της Μάλαγα (την τελευταία με 69-61 στο πρώτο παιχνίδι του Top 16 επί ισπανικού εδάφους).