Αθλητικά
Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2015 13:56

Μπάσκετ: Στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Κιριλένκο

Η... βόμβα για την οποία γινόταν λόγος τις τελευταίες ημέρες στο χώρο τπου μπάσκετ «έσκασε» τελικά στη Μόσχα, με την ΤΣΣΚΑ να προσθέτει στο δυναμικό της τον Αντρέι Κιριλένκο.

 

Η... βόμβα για την οποία γινόταν λόγος τις τελευταίες ημέρες στο χώρο του μπάσκετ «έσκασε» τελικά στη Μόσχα, με την ΤΣΣΚΑ να προσθέτει στο δυναμικό της τον Αντρέι Κιριλένκο.

Ο Ρώσος διεθνής πάουερ φόργουορντ έλυσε το συμβόλαιό του με τους Φιλαδέλφεια 76ερς και επιστρέφει στη χώρα του και την ομάδα που τον ανέδειξε (τουλάχιστον) ως το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Η μεταγραφή ανακοινώθηκε επίσημα από την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη και σημαίνει την επιστροφή του Κιριλένκο στους «κόκκινους» δυόμισι χρόνια μετά την τελευταία παρουσία του εκεί, που ήταν... τραυματική καθώς η ΤΣΣΚΑ είχε χάσει στο δραματικό τελικό της Ευρωλίγκας από τον Ολυμπιακό εκείνη τη χρονιά.

Ο «AK-47», όπως είναι το προσωνύμιο που απόκτησε παίζονττας στο NBA, θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρωλίγκα από την έναρξη του δευτέρου γύρου της φάσης των «16».