Δευτέρα, 08 Μαρτίου 2004 16:55

Προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών της Comm Group

Η εισηγμένη εταιρία COMΜ GROUP Α.E. ενημέρωσε το Χρηματιστήριο Αθηνών ότι στις 8/3/2004 καταχωρήθηκε στο Μητρώο Ανωνύμων Εταιρειών η συγχώνευσή της με απορρόφηση της επίσης εισηγμένης εταιρείας MΑRFIN CLASSIC ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ και της εταιρείας MARITIME AND FINANCIAL INVESTMENTS AΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ (απορροφώμενες εταιρίες), με αποτέλεσμα, από 9/3/2004, να σταματήσει στο Χρηματιστήριο η διαπραγμάτευση των μετοχών της απορροφώμενης.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Χρηματιστηρίου Αθηνών, για τη διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας της αγοράς και της ισότιμης μεταχείρισης των μετόχων της απορροφώσας και απορροφώμενης εταιρείας, αποφάσισε, σύμφωνα με το άρθρο 11 του ΠΔ 350/85, την προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρείας COMΜ GROUP Α.E. (απορροφώσα εταιρία) από 9/3/2004, μέχρις ότου πιστωθούν στις μερίδες των επενδυτών και ξεκινήσει η διαπραγμάτευση των νέων μετοχών της απορροφώσας, που προέκυψαν από τη συγχώνευση.

Σημειώνεται ότι, η ημερομηνία πίστωσης των λογαριασμών των μετόχων της νέας εταιρείας COMΜ GROUP Α.E. που προέκυψε από τη συγχώνευση με απορρόφηση των ανωτέρω εταιρειών με τις νέες μετοχές, καθώς και η έναρξη διαπραγμάτευσής τους, θα γνωστοποιηθεί με νεώτερη ανακοίνωση της εκδότριας μέσω του Τύπου.