Πολιτική
Δευτέρα, 08 Μαρτίου 2004 17:21

Σιούφας: Είμαστε πανέτοιμοι να ανταποκριθούμε στο έργο που μας περιμένει

Tην ετοιμότητα της Νέας Δημοκρατίας και των στελεχών της να ανταποκριθούν στις προσδοκίες της μεγάλης πλειοψηφίας των Ελλήνων, υπογράμμισε ο Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Σιούφας:

«Μας γεμίζει αισιοδοξία, αλλά και ευθύνες η επιλογή της μεγάλης πλειοψηφίας των Ελλήνων να εμπιστευθούν τη Νέα Δημοκρατία και τον Κώστα Καραμανλή. Είμαστε πανέτοιμοι να ανταποκριθούμε με αποτελεσματικότητα, με κοινωνική ευθύνη και ευαισθησία στο έργο που μας περιμένει.

Δεσμευόμαστε για δημιουργικές αλλαγές, με συναινετικές διαδικασίες. Οι δεσμεύσεις που αναλάβαμε ισχύουν στο ακέραιο. Επενδύουμε στο αύριο και όχι στο χτες. Δεν χωρίζουμε και δεν ξεχωρίζουμε τους πολίτες. Έχουμε όραμα, πρόγραμμα και σχέδιο για εφικτές λύσεις στα μεγάλα καθημερινά προβλήματα. Την ανεργία, την ακρίβεια. Επενδύουμε στην Παιδεία, τον Πολιτισμό, τις Νέες Τεχνολογίες τη Νέα Γενιά. Εγγυούμαστε ένα καλύτερο κράτος για όλους τους Έλληνες. Ένα ακομμάτιστο, ένα πραγματικά ανθρώπινο κράτος κοντά σε κάθε πολίτη».

«Είμαστε έτοιμοι και αποφασισμένοι να εφαρμόσουμε, με συνέπεια και σταθερά βήματα, χωρίς αιφνιδιασμούς, αλλά με συναίνεση και αποτελεσματικότητα το πρόγραμμά μας. Η νέα σελίδα που ανοίγει στον Τόπο μας αφορά όλους τους Έλληνες. Και αυτούς που μας ψήφισαν και αυτούς που δεν μας ψήφισαν. Να είναι βέβαιοι όλοι γι’ αυτό. Κοιτάζουμε μπροστά. Νοιαζόμαστε για τον άνθρωπο δίπλα μας. Η Νέα Διακυβέρνηση στηρίζεται σε κοινές αξίες και αδιαπραγμάτευτες αρχές. Οι δεσμεύσεις μας ισχύουν στο ακέραιο. Ευχαριστούμε όλους τους πολίτες που μας εμπιστεύτηκαν. Ευχαριστούμε τους πολίτες που ήρθαν από το ΠΑΣΟΚ και στηρίζουν την προσπάθειά μας. Να είναι βέβαιοι όλοι ότι θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να δικαιώσουμε τις προσδοκίες τους» καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Σιούφας.