Αθλητικά
Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου 2015 16:54

Στην Ελλάδα ο Σέρχιο Μαρκαριάν

Σε ελληνικό έδαφος βρίσκεται και πάλι ύστερα από πολλά χρόνια ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ανδρών, Σέρχιο Μαρκαριάν, ο οποίος αφίχθη το μεσημέρι στη χώρα μας μαζί συμπατριώτη του Ρόναλντ Μαρσενάρο, που θα αποτελέσει τον άμεσο συνεργάτη του.

 

Σε ελληνικό έδαφος βρίσκεται και πάλι ύστερα από πολλά χρόνια ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ανδρών, Σέρχιο Μαρκαριάν, ο οποίος αφίχθη το μεσημέρι στη χώρα μας μαζί συμπατριώτη του Ρόναλντ Μαρσενάρο, που θα αποτελέσει τον άμεσο συνεργάτη του.

Στο αεροδρόμιο τον 71χρονο προπονητή υποδέχθηκε ο Νίκος Κωστένογλου, ο οποίος θα είναι επίσης από τους άμεσους συνεργάτες του. Ο άλλοτε τεχνικός των Παναθηναϊκού, Ιωνικού Νικαίας και Ηρακλή θα αποκτήσει πιο καθαρή εικόνα για την Εθνική ομάδα, καθώς θα έχει την πρώτη σύσκεψη με τον Γιώργο Καραγκούνη.

Στη σύσκεψη θα είναι επίσης παρόντα και τα υπόλοιπα στελέχη του επιτελείου, δηλαδή ο γυμναστής Νεκτάριος Πανταζής και ο προπονητής τερματοφυλάκων, Φάνης Κατεργιαννάκης.

Η συμφωνία της ΕΠΟ με τον Σέρχιο Μαρκαριάν θα κοστίσει στην Ομοσπονδία 350.000 ευρώ για ένα χρόνο, ενώ από 75.000 ευρώ θα εισπράξουν οι Μαρσενάρο και Κωστένογλου.