Αθλητικά
Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου 2015 00:53

Ευρωλίγκα: Δηλώσεις Ιβάνοβιτς, Ράντονιτς

Η ψυχραιμία που επέδειξαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού στα κρίσιμα τελευταία λεπτά ήταν, σύμφωνα με το Ντούσκο Ιβάνοβιτς, το «κλειδί» της νίκης επί του Ερυθρού Αστέρα.

Η ψυχραιμία που επέδειξαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού στα κρίσιμα τελευταία λεπτά ήταν, σύμφωνα με το Ντούσκο Ιβάνοβιτς, το «κλειδί» της νίκης επί του Ερυθρού Αστέρα.

Εμφανώς...ανακουφισμένος παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Μαυροβούνιος τεχνικός των «πρασίνων», ο οποίος χαρακτήρισε σημαντική τη νίκη του Παναθηναϊκού: «Είχα σταθεί πριν τον αγώνα στο πόσο καλή ομάδα είναι ο Ερυθρός Αστέρας. Εμείς ξεκινήσαμε ιδανικα το παιχνίδι. Το έργο μας ήταν εύκολο και η αλλαγή στο δεύτερο δεκάλεπτο οφείλεται σε δύο λόγους.

ΟΙ αντίπαλοί μας ανέβασαν την απόδοσή τους, ενώ εμείς αρκεστήκαμε στη διαφορά που είχαμε πάρει. Οι παίκτες από τον πάγκο που μπήκαν δε βοήθησαν όπως περίμενα. Για μας ήταν πολύ σημαντικός ο παράγοντας ψυχραιμία και η υπομονή που δείξαμε στα τελευταία κρίσιμα λεπτά».

Από την πλευρά του ο Ντέγιαν Ράντονιτς στάθηκε στα λάθη που έκανε η ομάδα του μετά τη διαφορά των 5 πόντων που απόκτησε. «Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε πολύ καλά, έπαιξε καλή άμυνα, ενώ εμείς είχαμε πολύ άσχημη εικόνα σε όλους τους τομείς.

Επιστρέψαμε, όμως, βελτιώνοντας την άμυνά μας στη δεύτερη περίοδο. Δεν κάναμε λάθη και για δύο περιόδους ήμασταν πολύ καλοί. Μέχρι το σημείο που προηγηθήκαμε με 5 πόντους. Τότε κάναμε λάθη κι ο Παναθηναϊκός με την εμπειρία του έφτασε στη νίκη. Στο τέλος χάσαμε την ευκαιρία για να στείλουμε τον αγώνα στην παράταση.

Παίξαμε καλά για 3 δεκάλεπτα κι αυτό μας αφήνει ικανοποιημένους, ενώ δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι αγωνιστήκαμε χωρίς κάποιους σημαντικούς παίκτες για την ομάδα μας. Παρ’ όλα αυτά ήμασταν ανταγωνιστικοί και παλέψαμε για τη νίκη. Στο τέλος δεν τα καταφέραμε, αλλά από την συνολική μας εικόνα έμεινα ικανοποιημένος».