Αθλητικά
Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου 2015 15:23

Γ.Γκιρτζίκης: «Υπεύθυνος ο Καραγκούνης για τον Μαρκαριάν»

Ο Γιώργος Καραγκούνης έχει την αποκλειστική ευθύνη για την πρόσληψη του Σέρχιο Μαρκαριάν, όπως κατέστησε σαφές ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης.

Ο Γιώργος Καραγκούνης έχει την αποκλειστική ευθύνη για την πρόσληψη του Σέρχιο Μαρκαριάν, όπως κατέστησε σαφές ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης.

Με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό του NOVA Σπορ FM ο διοικητικός ηγέτης της ΕΠΟ ξεκαθάρισε πως η Ομοσπονδία έκανε αποδεκτή την εισήγηση του παλαίμαχου παίκτη και νυν διευθυντή των εθνικών ομάδων, ενώ ευχήθηκε να πάνε όλα καλά και να δικαιωθεί για την επιλογή του.

Αναφερόμενος στην πρόσληψη του Σέρχιο Μαρκαριάν ο πρόεδρος της ΕΠΟ είπε: «Αποτελεί μεγάλο ρίσκο για τον προπονητή που θα αναλάμβανε την εθνική ομάδα. Έχει να διαχειριστεί μπροστά του το πολύ κρίσιμο ματς με την Ουγγαρία στις 29 Μαρτίου. Ο Γιώργος Καραγκούνης είχε την ευθύνη ανεύρεσης προπονητή από την προηγούμενη διοίκηση», τόνισε αρχικά ο Γιώργος Γκιρτζίκης και συνέχισε:

«Μας πρότεινε τον Σέρχιο Μαρκαριάν. Μας μίλησε με τα καλύτερα λόγια, μας είπε ότι αυτή τη στιγμή είναι ο καταλληλότερος για την θέση. Έτσι έκρινε, άρα και η ευθύνη της επιλογής είναι δική του. Με αυτά που μας είπε κι αφού συμφωνήσαμε και στο οικονομικό προχωρήσαμε στην πρόσληψη του Μαρκαριάν. Το συμβούλιο έμεινε ικανοποιημένο και δώσαμε στον προπονητή το ελεύθερο για να κάνει το καλύτερο δυνατό και να έχουμε την επιτυχία που θέλουμε όλοι».

Αναφερόμενος στη συνάντησή του με τον υφυπουργό αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, τόνισε: «Θα συναντηθούμε ξανά, με την παρουσία τεχνοκρατών, προκειμένου να λύσουμε όλα τα θέματα. Υπάρχει διάθεση από την πλευρά του, δείχνει πως είναι ένας άνθρωπος που θέλει να δει τα πράγματα σε βάθος κι εμείς είμαστε πρόθυμοι να βοηθήσουμε προς αυτή την κατεύθυνση.»