Αθλητικά
Κυριακή, 08 Φεβρουαρίου 2015 20:26

«Φρένο» της Γιουνάιτεντ στο «Άπτον Παρκ»

Το εξαιρετικό γκολ του Ντάλεϊ Μπλιντ, με ασύλληπτο βολέ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, έσωσε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την ήττα στο «Άπτον Παρκ» απέναντι στη Γουέστ Χαμ και χάρισε ένα βαθμό που φαινόταν χαμένος για την ομάδα του Λουίς Φαν Γκάαλ.

 

Το εξαιρετικό γκολ του Ντάλεϊ Μπλιντ, με ασύλληπτο βολέ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, έσωσε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την ήττα στο «Άπτον Παρκ» απέναντι στη Γουέστ Χαμ και χάρισε ένα βαθμό που φαινόταν χαμένος για την ομάδα του Λουίς Φαν Γκάαλ.

Οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί με τον Σεΐκου Κουγιάτε στο 49ο λεπτό αλλά δεν κατόρθωσαν να κρατήσουν τη νίκη, κι ενώ στις καθυστερήσεις είχε αποβληθεί ο Λουκ Σόου της Μάντσεστερ, που παρέμεινε τέταρτη, πίσω από τη Σαουθάμπτον.

Ισόπαλες όμως ολοκληρώθηκαν και οι υπόλοιπες δύο συναντήσεις με τις οποίες ολοκληρώθηκε η 24η αγωνιστική στην πρέμιερ λιγκ. Στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» η Νιούκαστλ προηγήθηκε με τον Τζακ Κόλμπακ στο 75΄ αλλά η Στόουκ ισοφάρισε στο 90΄ με τον Πίτερ Κράουτς.

Συναρπαστικό ήταν και το παιχνίδι Μπέρνλι-Γουέστ Μπρομ, με τους γηπεδούχους να προηγούνται 2-0 με τους Άσλεϊ Μπαρνς (11΄) και Ντάνι Ίνγκς (32΄) και τους φιλοξενούμενους να απαντούν με τους Κρις Μπραντ (45΄+) και Μπράουν Ιντέγε (67΄).