Πολιτική
Τρίτη, 16 Μαρτίου 2004 15:00

Σειρά συναντήσεων του Γ. Παπανδρέου με στελέχη του ΠΑΣΟΚ

Διαδοχικές συναντήσεις με στελέχη του ΠΑΣΟΚ, ενόψει της συζήτησης των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης στη Βουλή, είχε σήμερα στη Χαριλάου Τρικούπη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου.

Ο κ. Παπανδρέου έχει αρχίσει εδώ και λίγες μέρες σειρά συναντήσεων με στελέχη του Κινήματος από τα οποία έχει ζητήσει προτάσεις για επιμέρους θέματα, σχετικά με τη συζήτηση για τις προγραμματικές δηλώσεις.

Σήμερα ο κ. Παπανδρέου συναντήθηκε με τον πρώην πρόεδρο της Βουλής Απόστολο Κακλαμάνη, τους κκ. Ακη Τσοχατζόπουλο και Γιάννο Παπαντωνίου και την κ. Μιλένα Αποστολάκη.

Όπως έκανε γνωστό ο κ. Κακλαμάνης, η συνάντησή του με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ αφορούσε διαδικαστικά θέματα σχετικά με τη συζήτηση των προγραμματικών δηλώσεων, ενώ ο κ. Τσοχατζόπουλος ανέφερε ότι συζήτησε με τον κ. Παπανδρέου τη στρατηγική ενόψει ευρωεκλογών όπως επίσης και την προετοιμασία του συνεδρίου των Ευρωπαίων σοσιαλιστών.

Αντικείμενο της συζήτησης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ με τον κ. Παπαντωνίου ήταν η ανασυγκρότηση του ΠΑΣΟΚ και η δημιουργία -όπως είπε ο κ. Παπαντωνίου- ενός κόμματος ανοιχτού στην κοινωνία.