Πολιτική
Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2004 16:40

Για απουσία κυβερνητικού σχεδίου έκανε λόγο η Α. Διαμαντοπούλου

Για εμφανή απουσία κυβερνητικού σχεδίου σχετικά με το αύριο της χώρας έκανε λόγο η βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, Αννα Διαμαντοπούλου, σχολιάζοντας τις προγραμματικές δηλώσεις του πρωθυπουργού.

«Είδαμε υπουργούς με κατάπληξη και πανικό να ανακαλύπτουν ότι η χώρα έχει τεράστια προβλήματα. Μα τί είναι η διακυβέρνηση μιας χώρας αν όχι ένας αγώνας απέναντι στις παγκόσμιες προκλήσεις και τα προβλήματα που δημιουργεί η οικονομία; Είδαμε τον πανικό των υπουργών μπροστά στις κάμερες να εξάγεται σε διεθνές επίπεδο και να επανεισάγεται για την έλευση των τουριστών με την Ολυμπιάδα. Έναν υπουργό Γεωργίας σκιαγμένο και φοβισμένο ανακοινώνοντας εκ των προτέρων ότι θα χάσουμε, ότι δεν έχουμε κανένα περιθώριο, ότι τα χέρια μας είναι δεμένα, ενώ τα ποσά είναι δεσμευμένα», τόνισε η κ. Διαμαντοπούλου. «Χρόνια τώρα διαπραγματευόμαστε σε όλα τα επίπεδα και έχουμε επιτύχει κατακτήσεις στην Ευρώπη. Καμία διαπραγμάτευση δεν είναι εύκολη» παρατήρησε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Η κ. Διαμαντοπούλου σημείωσε επίσης ότι δεν έχει μέχρι στιγμής διευκρινιστεί, το πώς θα συνδυαστούν οι υποσχέσεις της ΝΔ με τις απαιτήσεις της Ε.Ε. για δημοσιονομική σταθερότητα.