Αθλητικά
Παρασκευή, 23 Ιανουαρίου 2015 00:45

Ιβάνοβιτς: Δεν πιστέψαμε ότι μπορούσαμε

Ο Ντούσαν Ιβάνοβιτς δεν έψαξε για δικαιολογίες μετά την ήττα της ομάδας του από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ούτε προσπάθησε να «κρυφτεί» πίσω από τις πολλές και σοβαρές απουσίες του Παναθηναϊκού στην ισπανική πρωτεύουσα.

 

Ο Ντούσαν Ιβάνοβιτς δεν έψαξε για δικαιολογίες μετά την ήττα της ομάδας του από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ούτε προσπάθησε να «κρυφτεί» πίσω από τις πολλές και σοβαρές απουσίες του Παναθηναϊκού στην ισπανική πρωτεύουσα.

«Συγχαρητήρια στη Ρεάλ Μαδρίτης. Βγήκαν για να νικήσουν και ''πάτησαν'' στη δική μας έλλειψη πίστης. Δεν πιστέψαμε ότι μπορούσαμε να τα καταφέρουμε. ''Γυρίσαμε'' το παιχνίδι ακόμη και στο -4, αλλά εκεί καταρεύσαμε ψυχολογικά» υπογράμμισε ο Μαυροβούνιος τεχνικός.

«Έπαιξαν πολύ καλά και στην άμυνα και στην επίθεση. Πιστεύω ότι μπορούσαμε να αγωνιστούμε καλύτερα, ακόμη και να κερδίζαμε το παιχνίδι. Είναι όλα θέμα μυαλού» πρόσθεσε.

«Κάποιοι παίκτες μας αγωνίστηκαν περισσότερο σε σχέση με το συνηθισμένο, επειδή είχαμε λίγους και είχε μικρύνει το ροτέισον αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Αυτοί που έπαιξαν μπορούσαν να νικήσουν. Διαφέρει το παιχνίδι μας εκτός έδρας σε σχέση με τις εμφανίσεις εντός» συμπλήρωσε.