Πολιτική
Τετάρτη, 21 Ιανουαρίου 2015 23:38

Εκλογές 2015: Ο λόγος σε εσάς

Οικονομία, κοινωνία, θεσμοί. Μοιράσου θέσεις, σκέψεις και διλήμματα μπροστά στην κάλπη της 25ης Ιανουαρίου. Λάβε μέρος στον διάλογο του naftemporiki.gr.

Οικονομία, κοινωνία, θεσμοί. Μοιράσου θέσεις, σκέψεις και διλήμματα μπροστά στην κάλπη της 25ης Ιανουαρίου. Λάβε μέρος στον διάλογο του naftemporiki.gr.

  • Τι διλήμματα έχεις μπροστά στην κάλπη;
  • Ποια είναι η αγωνία σου για την επόμενη μέρα;
  • Τι θεωρείς ότι θα πρέπει να κάνει η νέα κυβέρνηση;
  • Πώς αξιολογείς τον προγραμματικό διάλογο πριν από τις εκλογές;

Τι κρίνεται σε αυτές τις εκλογές; Ποιος ευθύνεται για το ασφυκτικό περιβάλλον στην πραγματική οικονομία; Υπάρχει άλλος δρόμος; Ποιες είναι οι προοπτικές για την επόμενη μέρα; Τι πρέπει να κάνει η επόμενη κυβέρνηση; Ήταν ορθή η επίσπευση των πολιτικών εξελίξεων; Είναι βιώσιμο το ελληνικό χρέος; Τι αλλαγές απαιτούνται στη φορολόγηση; Είναι επαρκής η κοινωνική πρόνοια; Πώς θα δημιουργηθούν θέσεις εργασίας; Χρειάζεται μεγαλύτερο ή μικρότερο δημόσιο; Ποιος θα πρέπει να είναι ο ρόλος της αστυνομίας; Η σχέση κράτους και εκκλησίας; Πώς θα αντιμετωπιστεί η διαφθορά; Είναι προς τη σωστή κατεύθυνση η στρατηγική για τα εθνικά θέματα; Αυτοδύναμη κυβέρνηση ή κυβέρνηση συνεργασίας;

Διατύπωσε ελεύθερα τις απόψεις σου για οποιοδήποτε θέμα αφορά την επικείμενη εκλογική αναμέτρηση, υποβάλλοντας σχόλιο σε αυτήν την ανάρτηση. Το naftemporiki.gr θα παρουσιάσει τα συμπεράσματα για τις τάσεις και την προβληματική του αναγνωστικού κοινού, δύο μέρες πριν από τις εκλογές, την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου.

*Δεκτά θα γίνονται μόνο τα σχόλια που συνιστούν απορία, προβληματισμό, αίτημα ή πρόταση.

 

** Μπορείτε να πάρετε μέρος και στη σφυγμομέτρηση που κάνει το naftemporiki.gr, μέσω Facebook: 4 ερωτήσεις μπροστά στην κάλπη

 

newsroom naftemporiki.gr