Αθλητικά
Δευτέρα, 12 Ιανουαρίου 2015 21:56

Football League: Νίκες για Χανιά και Ολυμπιακό Βόλου

Χανιά και Ολυμπιακός Βόλου ήταν οι κερδισμένοι της ημέρας στις δύο σημερινές αναμετρήσεις για τη 12η αγωνιστική στη Β΄ Εθνική.

 

Χανιά και Ολυμπιακός Βόλου ήταν οι κερδισμένοι της ημέρας στις δύο σημερινές αναμετρήσεις για τη 12η αγωνιστική στη Β΄ Εθνική.

Στην Κρήτη η ομάδα των Χανίων, που παραμένει χωρίς προπονητή, νίκησε την Παναχαϊκή 2-1 και ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας στον 1ο όμιλο.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Κρητικό στο 18’ και διπλασίασαν με τον Καραγιάννη στο 70΄, πριν μειώσει για την αχαϊκή ομάδα ο Ζλατκόφσκι στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Από την πλευρά της η Παναχαϊκή ηττήθηκε για πρώτη φορά εκτός Πάτρας και συνολικά δεύτερη στο πρωτάθλημα (είχε προηγηθεί το παιχνίδι με την ΑΕΚ), χάνοντας έδαφος  στη μάχη για το πλασάρισμα στην πρώτη δυάδα.

Στον Βόλο ο τοπικός Ολυμπιακός αύξησε τις ελπίδες συμμετοχής στα πλέι-οφ με τη νίκη επί του Εθνικού Σερρών με 3-2, με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο να μετρά «δύο στα δύο» στον πάγκο των Θεσσαλών. 

Οι Βολιώτες προηγήθηκαν 3-0 και φάνηκε ότι πήγαιναν για μεγάλο σκορ, αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ακριβώς έτσι.

Οι Νικολιάς (45΄) και Διαμαντόπουλος (54΄, 68΄) έδωσαν ευρύ προβάδισμα στην ομάδα τους, αλλά Τσιλούλης (72΄) και Κρεββατάς (74΄) έβαλαν «φωτιά» στο παιχνίδι, χωρίς πάντως το σκορ να αλλάξει στη συνέχεια.