Αθλητικά
Κυριακή, 11 Ιανουαρίου 2015 17:22

Εύκολα η Άρσεναλ 3-0 τη Στόουκ με Σάντσες

Ο Αλέξις Σάντσες είχε κέφια σήμερα και με τον οίστρο του οδήγησε την Άρσεναλ σε άνετη νίκη επί της Στόουκ με 3-0 στο «Εμιρέιτς», στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής.

 

Ο Αλέξις Σάντσες είχε κέφια σήμερα και με τον οίστρο του οδήγησε την Άρσεναλ σε άνετη νίκη επί της Στόουκ με 3-0 στο «Εμιρέιτς», στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής.

Ο Χιλιανός σταρ της λονδρέζικης ομάδας σημείωσε δύο από τα γκολ των «κανονιέρηδων» (33΄, 49΄) φτάνοντας τα 12 στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ ήταν «μέσα» και στη φάση του 1-0, που πέτυχε ο Λοράν Κοσιελνί στο 6ο λεπτό.

Το συγκρότημα του Αρσέν Βενγκέρ είχε πάντως την ατυχία να χάσει νωρίς τον Ματιέ Ντεμπισί, ο οποίος έφυγε στο 13΄ από το γήπεδο για το νοσοκομείο με εξάρθρωση στον ώμο.

Να σημειωθεί ότι σήμερα έκανε ντεμπούτο στην πρέμιερ λιγκ με την ομάδα της πρωτεύουσας ο Κολομβιανός διεθνής τερματοφύλακας Νταβίντ Οσπίνα, καθώς ο Βενγκέρ δεν συγχώρησε τα λάθη του Βόιτσεχ Στσέσνι στο παιχνίδι με τη Σαουθάμπτον (0-2) και τον άφησε στον πάγκο.

Η Άρσεναλ, που εσχάτως δείχνει να σταθεροποιεί την απόδοσή της, έφτασε στους 36 βαθμούς κι έπιασε στην τέταρτη θέση τη Σαουθάμπτον, ενώ η Στόουκ παρέμεινε 11η με 26 βαθμούς.