Κοινωνία
Τετάρτη, 07 Ιανουαρίου 2015 12:16

Νεκρός αγρότης εν μέσω κακοκαιρίας στην Κρήτη

Ένας 35χρονος αγρότης πέθανε στο χωριό Ρουσοχώρια της Κρήτης, εν μέσω κακοκαιρίας και ενώ υπήρχε διακοπή ρεύματος στο σπίτι του. Βρέθηκε νεκρός μέσα σε ένα μικρό σπιτάκι, όπου βρίσκεται η γεννήτρια που τροφοδοτούσε με ρεύμα την οικία του. Πάντως δεν έχουν εξακριβωθεί οι ακριβείς συνθήκες του θανάτου του. 

Ένας 35χρονος αγρότης πέθανε στο χωριό Ρουσοχώρια της Κρήτης, εν μέσω κακοκαιρίας και ενώ υπήρχε διακοπή ρεύματος στο σπίτι του.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας (όπου υπάγεται το χωριό) Ζαχαρίας Καλογεράκης έκανε γνωστό πως ο 35χρονος βρέθηκε νεκρός το πρωί της Τρίτης μέσα σε ένα μικρό σπιτάκι όπου βρισκόταν η γεννήτρια που τροφοδοτούσε την οικία του με ρεύμα.

Πάντως, ο δήμαρχος δεν ήταν σε θέση να μιλήσει επακριβώς για τις ακριβείς συνθήκες θανάτου του. Εκτίμησε ότι ίσως ο αγρότης πέθανε από αναθυμιάσεις, «χωρίς», όπως είπε, «να είναι σίγουρο γιατί είχε και σοβαρά προβλήματα υγείας».

Eν τω μεταξύ αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια μιας ηλικιωμένη στα Κουδουμάλια του Οροπεδίου Λασιθίου, η οποία εγκλωβίστηκε όταν κατέρρευσε τμήμα του σπιτιού της λόγω της χιονόπτωσης. 

Άνδρες της Πυροσβεστικής και Εθελοντές Σαμαρείτες κατάφεραν να τη βγάλουν σώα από το σπίτι.