Πολιτική
Πέμπτη, 01 Απριλίου 2004 21:02

Παπανδρέου για Κυπριακό: Είναι ώρα σημαντικής ευθύνης για όλους

Το ΠΑΣΟΚ διαμορφώνει υπεύθυνη εθνική στάση στο Κυπριακό, η οποία υπερβαίνει τις κομματικές γραμμές, δήλωσε ο πρόεδρος του Κινήματος Γιώργος Παπανδρέου, μετά το τέλος τρίωρης σύσκεψης, στην οποία εξετάστηκαν οι τελευταίες εξελίξεις στο θέμα.

Ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι είναι ώρα σημαντικής ευθύνης για όλους και ότι πρέπει με νηφαλιότητα να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για την επόμενη μέρα μετά τη λήξη των διαπραγματεύσεων στη Λουκέρνη.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο κ. Παπανδρέου αναμένεται να επικοινωνήσει απόψε με τους ηγέτες των κυπριακών κομμάτων και τις επόμενες ημέρες, αν χρειαστεί, και με τον Κόφι Ανάν.

Στη σύσκεψη εκτός των κυρίων Παπανδρέου και Σημίτη, πήραν μέρος οι κ.κ. Τσοχατζόπουλος, Πάγκαλος, Βενιζέλος, Παπαντωνίου, Λοβέρδος, Γιαννίτσης, ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, η κα Αννα Διαμαντοπούλου, ο καθηγητής Γιώργος Παπαδημητρίου και ο σύμβουλος του κ. Παπανδρέου Χάρης Παμπούκης.

Η αυριανή συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ θα αρχίσει στις 14.00 μετά το τέλος της συζήτησης των πολιτικών αρχηγών στη Βουλή.