Πολιτική
Παρασκευή, 02 Απριλίου 2004 07:00

Πρόγνωση καιρού

Γενικά αίθριο καιρός προβλέπει για σήμερα Παρασκευή, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) και μόνο στα ανατολικά και νότια θα

υπάρχουν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι στο Ιόνιο ασθενείς μέχρι μέτριοι και στο Αιγαίο ισχυροί και τοπικά πολύ ισχυροί.

Αναλυτική Πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη : Λίγες νεφώσεις. ¶νεμοι βορειοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και στα ανατολικά ισχυροί. Θερμοκρασία από 5 έως 14 βαθμούς.

* Δυτική Ελλάδα : Γενικά αίθριος καιρός. ¶νεμοι βόρειοι μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία από 7 έως 16 βαθμούς.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος : Τοπικές νεφώσεις. ¶νεμοι βόρειοι μέτριοι μέχρι ισχυροί. Θερμοκρασία από 5 έως 16 βαθμούς.

* Κυκλάδες, Κρήτη : Νεφώσεις. ¶νεμοι βόρειοι ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί. Θερμοκρασία από 10 έως 16 βαθμούς.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα : Νεφώσεις με βροχές το πρωΐ. Βελτίωση του καιρού από το μεσημέρι. ¶νεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί ισχυροί και στα Δωδεκάνησα βορειοδυτικοί ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί. Θερμοκρασία από 12 έως 17 βαθμούς.

Σήμερα στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις αλλά θα υπάρχουν και διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι και στα ανατολικά ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 15 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και τοπικά βορειοανατολικοί μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 14 βαθμούς.

Για αύριο Σάββατο προβλέπονται λίγες νεφώσεις που αργότερα στη Δυτική Ελλάδα θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά αρχικά ασθενείς και αργότερα νοτιοανατολικοί μέχρι μέτριοι και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί και στο Αιγαίο τοπικά θυελλώδεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα ανατολικά και βόρεια.