Αθλητικά
Δευτέρα, 29 Δεκεμβρίου 2014 16:19

Ντ.Ιβάνοβιτς: «Πρέπει να υπερασπιστούμε την έδρα μας»

Να προστατεύσει ο Παναθηναϊκός την έδρα του στην αυριανή πρεμιέρα του Top 16 με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ(22:00), ζήτησε ο τεχνικός των «πρασίνων», Ντούσκο Ιβάνοβιτς, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας.

Να προστατεύσει ο Παναθηναϊκός την έδρα του στην αυριανή πρεμιέρα του Top 16 με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (22:00), ζήτησε ο τεχνικός των «πρασίνων», Ντούσκο Ιβάνοβιτς, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας.

Πλην του τραυματία Λευτέρη Μποχωρίδη, ο Μαυροβούνιος προπονητής δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα και θα έχει όλους του υπόλοιπους παίκτες ετοιμοπόλεμους.

Στις δηλώσεις που έκανε στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας για την αναμέτρηση με τους πρωταθλητές Ευρώπης τόνισε: «Το πρώτο παιχνίδι μας στο Top-16 είναι πολύ σημαντικό, διότι παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να την υπερασπιστούμε. Η Μακάμπι είναι η πρωταθλήτρια Ευρώπης, μια ισχυρή ομάδα, την οποία σεβόμαστε, αλλά θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε δυνατά και να δώσουμε το 100% για να νικήσουμε».

Από την πλευρά του, ο ΝτεΜάρκους Νέλσον τόνισε: «Αντιμετωπίζουμε τους πρωταθλητές Ευρώπης. Η Μακάμπι έχει το ίδιο DNA φέτος, όπως τα τελευταία χρόνια. Δηλαδή διαθέτει καλούς σουτέρ, καλούς περιφερειακούς που διεισδύουν και δύναμη μέσα στη ρακέτα.

Παίζουν καλά και γι' αυτό κι εμείς θα πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί στην άμυνα, να κάνουμε καλά τη δουλειά μας, να τους κρατήσουμε έξω από τη ρακέτα και παράλληλα να προσέξουμε τους σουτέρ τους».