Πολιτική
Δευτέρα, 05 Απριλίου 2004 07:00

Πρόγνωση καιρού

Γενικά αίθριο καιρό με παροδικές νεφώσεις, προβλέπει για σήμερα Μεγάλη Δευτέρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στα ανατολικά βόρειοι μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Αναλυτική πρόγνωση,

* Μακεδονία, Θράκη : Λίγες νεφώσεις παροδικά στη Μακεδονία αυξημένες. Ανεμοι ασθενείς, Θερμοκρασία από 2 έως 16 βαθμούς.

* Δυτική Ελλάδα : Παροδικές τοπικές νεφώσεις, αλλά αρκετή ηλιοφάνεια. Το πρωΐ είναι πιθανόν να σημειωθούν ομίχλες. Ανεμοι από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς και αργότερα μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία από 4 έως 22 βαθμούς.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος : Λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Ανεμοι γενικά ασθενείς. Θερμοκρασία από 5 έως 19 βαθμούς.

* Κυκλάδες, Κρήτη : Αρχικά αίθριος καιρός, αλλά βαθμιαία θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις κυρίως στην Κρήτη. Ανεμοι βόρειοι μέτριοι που από το βράδυ θα γίνουν σταδιακά δυτικοί, νοτιοδυτικοί. Θερμοκρασία από 8 έως 18 βαθμούς.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα : Γενικά αίθριος καιρός. Ανεμοι βόρειοι μέχρι μέτριοι, αλλά σταδιακά θα γίνουν μεταβλητοί ασθενείς. Θερμοκρασία από 7 έως 20 βαθμούς.

Σήμερα στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 18 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται παροδικές τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 16 βαθμούς.

Για αύριο Μεγάλη Τρίτη, στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα, καθώς και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου προβλέπονται τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί μέτριοι και στα νότια πελάγη τοπικά ισχυροί. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.