Αθλητικά
Παρασκευή, 26 Δεκεμβρίου 2014 20:53

Ιβάνοβιτς: Υπομονή και ηρεμία στο ΣΕΦ

Στα στοιχεία που πρέπει να χαρακτηρίζουν το παιχνίδι της ομάδας του εναντίον του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ντούσαν Ιβάνοβιτς, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος.

 

Στα στοιχεία που πρέπει να χαρακτηρίζουν το παιχνίδι της ομάδας του εναντίον του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ντούσαν Ιβάνοβιτς, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος.

Το ντέρμπι ''αιωνίων'' θα διεξαχθεί αύριο στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής και ο Ιβάνοβιτς παραδέχθηκε ότι «δεν είναι ένας αγώνας όπως όλοι οι άλλοι. Διαφέρει, καθώς γνωρίζουν όλοι την αντιπαλότητα που υπάρχει ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό».

Συνεχίζοντας ο Μαυροβούνιος προπονητής τόνισε πως «θα πρέπει να έχουμε υπομονή, ηρεμία και κυρίως να φανούμε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις ενός αγώνα, όπου γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο αντίπαλός μας θα παίξει πολύ δυνατά».

Όσο για τις προσδοκίες του; «Περιμένω από τους παίκτες μου να είναι συγκεντρωμένοι. Το βέβαιο είναι ότι ο Ολυμπιακός τώρα παίζει πολύ καλύτερα απ΄ ότι στον αγώνα του Κυπέλλου που είχαμε αναμετρηθεί ξανά».

Δηλώσεις στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ έκανε και ο Τζέιμς Γκιστ. «Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι και το γνωρίζουμε όλοι. Είναι ένα ντέρμπι… Και για όλους είναι συναρπαστικό, το διαπιστώνουμε όλη την εβδομάδα που προηγείται και όχι κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης μόνο» είπε ο Αμερικανός φόργουορντ.

«Είναι μια μεγάλη μάχη. Δεν είναι στρατηγική τόσο όσο το ποιος το θέλει περισσότερο. Αυτός που θα παλέψει πιο σκληρά και θα κερδίσει όλες τις διεκδικούμενες μπάλες θα δείξει ότι έχει και τη μεγαλύτερη επιθυμία. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να παίξουμε όπως θέλουμε» πρόσθεσε.