Αθλητικά
Παρασκευή, 26 Δεκεμβρίου 2014 19:05

Με νίκες συνέχισαν οι ομάδες του Μάντσεστερ

Η Μάντσεστερ Σίτι ''απάντησε'' με εμφατική νίκη στο τρίποντο της Τσέλσι επί της Γουέστ Χαμ, διατηρώντας τη διαφορά που τη χωρίζει από την πρωτοπόρο της αγγλικής Πρέμιερ Λιγκ στους τρεις βαθμούς.

 

Η Μάντσεστερ Σίτι ''απάντησε'' με εμφατική νίκη στο τρίποντο της Τσέλσι επί της Γουέστ Χαμ, διατηρώντας τη διαφορά που τη χωρίζει από την πρωτοπόρο της αγγλικής Πρέμιερ Λιγκ στους τρεις βαθμούς.

Οι ‘’πολίτες'' του Μανουέλ Πελεγκρίνι πέρασαν σαν… σίφουνας από το ''Χόθορνς'', επικρατώντας της Γουέστ Μπρομ 3-1 από το πρώτο ημίχρονο, όταν σκόραραν με τους Φερνάντο στο 8ο λεπτό, Γιάγια Τουρέ στο 13ο και Νταβίντ Σίλβα στο 34ο, για να διαμορφώσει το τελικό σκορ ο Μπράουν Ιντέγιε στο 86΄.

Ανάλογη εμφάνιση πραγματοποίησε και η ''συμπολίτισσα'' Γιουνάιτεντ, που επιβλήθηκε στο ''Όλντ Τράφορντ'' της Νιούκαστλ επίσης 3-1 με ηγέτη τον Γουέιν Ρούνεϊ, ο οποίος σκόραρε στο 23΄ και το 36΄, για να προσθέσει το όνομά του στους σκόρερ και ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι στο 53΄, πριν μειώσει με πέναλτι ο Παπίς Σισέ στο 87΄.

Το 3-1 ήταν το σκορ της 18ης αγωνιστικής, καθώς σημειώθηκε και στην αναμέτρηση της Κρίσταλ Πάλας με τη Σαουθάμπτον στο ''Σέλχαρστ Παρκ''. Οι φιλοξενούμενοι ''Άγιοι'' πήραν το τρίποντο με τα γκολ των Σάντιο Μανέ (17΄), Ράιαν Μπερτράν (48΄), Τόμπι Αλντεβάιρελντ (54΄), ενώ το γκολ της ''τιμής'' για τους γηπεδούχους πέτυχε ο Σκοτ Νταν στο 86΄.

Εκτός έδρας νίκη με 3-1 σημείωσε και η Χαλ επί της Σάντερλαντ, χάρις στα τέρματα των Γκαστόν Ραμίρες (32΄), Τζέιμς Τσέστερ (51΄) και Νίκιτσα Γέλαβιτς στις καθυστερήσεις, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί με τον Άνταμ Τζόνσον πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του αγώνα.

Από εκεί και ύστερα, με γκολ του Ραχίμ Στέρλινγκ στο 62΄ η Λίβερπουλ επικράτησε εκτός έδρας της Μπέρνλι 1-0, η Στόουκ νίκησε την Έβερτον εκτός έδρας με το ίδιο σκορ χάρις στο πέναλτι του Μπόγιαν Κρκιτς στο 38΄, ενώ η Σουόνσι επικράτησε της Άστον Βίλα επίσης 1-0 με τέρμα του Γκίλφι Σίγκουρντσον στο 13΄ και η Τότεναμ πέρασε από την έδρα της Λέστερ με 2-1 (2΄ Κέιν, 72΄ Έρικσεν – 49΄ Ουλόα).