Αθλητικά
Παρασκευή, 26 Δεκεμβρίου 2014 18:01

Εύκολα η Τσέλσι 2-0 τη Γουέστ Χαμ

Για τις ομάδες του Ζοζέ Μουρίνιο, εν προκειμένω την Τσέλσι, μετρά πάντοτε η ουσία, ενώ οι εντυπώσεις περνούν σε δεύτερη μοίρα.

 

Για τις ομάδες του Ζοζέ Μουρίνιο, εν προκειμένω την Τσέλσι, μετρά πάντοτε η ουσία, ενώ οι εντυπώσεις περνούν σε δεύτερη μοίρα.

Η ουσία, λοιπόν, είναι οι νίκες και τα συνακόλουθα τρίποντα, που έχουν φέρει τους ''μπλε'' στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ. Ένα τέτοιο παιχνίδι, λοιπόν, ήταν και το σημερινό απέναντι στη Γουέστ Χαμ, στο ντέρμπι του Λονδίνου με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 18ης αγωνιστικής.

Οι υποψήφιοι πρωταθλητές Αγγλίας επικράτησαν στο ''Στάμφορντ Μπριτζ'' με το... επαγγελματικό 2-0, έφτασαν στους 45 βαθμούς (31 έχουν τα ''σφυριά'') και είναι βέβαιοι ότι στη χειρότερη γι΄ αυτούς περίπτωση η Μάντσεστερ Σίτι, που ακολουθεί στην κατάταξη, θα βρίσκεται στο -3 μετά το τέλος του εκτός έδρας αγώνα της με τη Γουέστ Μπρομ.

Το σκορ άνοιξε ο αρχηγός της Τσέλσι, Τζον Τέρι, ο οποίος παραβίασε την εστία του Άντριαν στο 31ο λεπτό. Για τον Άγγλο διεθνή στόπερ ήταν το 61ο τέρμα με τη φανέλα της νυν ομάδας του κι αυτό είναι επίτευγμα αξιοσημείωτο, δεδομένου του ρόλου του στον αγωνιστικό χώρο.

Τη νίκη της ομάδας του Ρόμαν Αμπράμοβιτς διασφάλισε ο Ντιέγκο Κόστα στο 62΄, που έκανε το 2-0 σημειώνοντας παράλληλα το 13ο φετινό τέρμα του, με το οποίο πλησίασε στο ένα τον Κουν Αγουέρο, που προπορεύεται στη σχετική κατάταξη.