Πολιτική
Τετάρτη, 07 Απριλίου 2004 17:48

Ικανοποίηση Βενιζέλου για την πορεία των εργών στο ΟΑΚΑ

Τα εργοτάξια του Ολυμπιακού Σταδίου επισκέφθηκε σήμερα αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ, αποτελούμενη από τους βουλευτές Ευάγγελο Βενιζέλο και Νάσο Αλευρά, καθώς και τον πρώην γ.γ. Ολυμπιακών Αγώνων Κ. Καρτάλη, τους οποίους υποδέχθηκε και συνόδευσε στα έργα ο νέος γ.γ. Ολυμπιακών Αγώνων Σπύρος Καπράλος.

Ο κ. Βενιζέλος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία των έργων, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «η εικόνα στο Ολυμπιακό Στάδιο έχει ήδη αλλάξει ριζικά», ενώ πρόσθεσε ότι «η πρόοδος των εργασιών στη στέγη Καλατράβα, δημιουργούν τη βεβαιότητα ότι θα είμαστε έτοιμοι στην ώρα μας».

Ωστόσο, χρειάζεται διαρκής πίεση προς τους εργολάβους, τόνισε ο κ. Βενιζέλος, «χρειάζεται καθημερινή επίβλεψη και εποπτεία».

Ο κ. Βενιζέλος επανήλθε και στο θέμα των δηλώσεων υπουργών τις πρώτες ημέρες μετά το σχηματισμό της κυβέρνησης, επισημαίνοντας ότι «με επιπόλαιες δηλώσεις εσωτερικής κατανάλωσης πληγώνουμε τη διεθνή εικόνα της χώρας μας».

Αναφερόμενος στο Μουσείο της Ακρόπολης, ο κ. Βενιζέλος εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις τελευταίες εξελίξεις που διασφαλίζουν ότι το Μουσείο, θα κατασκευαστεί στη θέση Μακρυγιάννη. «Χαίρομαι για τη θέση του πρωθυπουργού, όπως τη διατύπωσε στη συνάντηση που είχε χθες με τον Ζυλ Ντασέν», δήλωσε ο κ. Βενιζέλος.