Πολιτική
Τετάρτη, 14 Απριλίου 2004 07:00

Πρόγνωση καιρού

Τοπικές βροχές στα δυτικά και βόρεια, προβλέπει για σήμερα Τετάρτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Αναλυτική Πρόγνωση,

* Μακεδονία, Θράκη : Νεφώσεις με τοπικές βροχές. Ανεμοι δυτικοί-νοτιοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί. Θερμοκρασία από 10 έως 16 βαθμούς.

* Δυτική Ελλάδα : Λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με βροχές στο βόρειο Ιόνιο και την Ηπειρο. Βελτίωση μετά το μεσημέρι. Ανεμοι δυτικοί-βορειοδυτικοί μέτριοι και τοπικά στο ιόνιο ισχυροί. Θερμοκρασία από 14 έως 19 βαθμούς.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος : Τοπικές νεφώσεις. Ανεμοι δυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και από το βράδυ βορειοδυτικοί. Θερμοκρασία από 13 έως 23 βαθμούς.

* Κυκλάδες, Κρήτη : Λίγες νεφώσεις. Ανεμοι δυτικοί-νοτιοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί. από το απόγευμα βορειοδυτικοί. Θερμοκρασία από 15 έως 24 βαθμούς.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα : Λίγες νεφώσεις που στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου θα είναι πρόσκαιρα αυξημένες. Ανεμοι δυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί. Θερμοκρασία από 15 έως 24 βαθμούς.

Σήμερα στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί-νοτιοδυτικοί μέτριοι και από το απόγευμα βορειοδυτικοί ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 21 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με μικρή πιθανότητα βροχής το πρωΐ. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί μέτριοι, αργότερα βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 16 βαθμούς.

Για αύριο Πέμπτη στην Ανατολική και Βόρεια Ελλάδα προβλέπονται τοπικές νεφωσεις. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι στα δυτικά ασθενείς μέχρι μετριοι, στα ανατολικά μέτριοι μέχρι ισχυροί και στο Αιγαίο πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.