Αθλητικά
Παρασκευή, 05 Δεκεμβρίου 2014 00:07

Παράπονα Ιβάνοβιτς, ευχαριστημένος ο Ομπράντοβιτς

Ο Ντούσαν Ιβάνοβιτς δεν έψαξε δικαιολογίες για τη βαριά ήττα της ομάδας του από τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, ούτε προσπάθησε να κρυφτεί πίσως από τις απουσίες στους «ψηλούς» (Μαυροκεφαλίδης, Μπατίστα), οι οποίες στη διάρκεια του αγώνα έγιναν τρεις, μετά το διάστρεμμα που υπέστη ο Διαμαντίδης.

 

Ο Ντούσαν Ιβάνοβιτς δεν έψαξε δικαιολογίες για τη βαριά ήττα της ομάδας του από τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, ούτε προσπάθησε να κρυφτεί πίσως από τις απουσίες στους «ψηλούς» (Μαυροκεφαλίδης, Μπατίστα), οι οποίες στη διάρκεια του αγώνα έγιναν τρεις, μετά το διάστρεμμα που υπέστη ο Διαμαντίδης.

«Συγχαρητήρια στη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ για τη νίκη της. Έπαιξαν πολύ καλά σε άμυνα και επίθεση, ενώ κάποιοι παίκτες μας δεν άρχισαν δυνατά το παιχνίδι και είχαν λάθος νοοτροπία. Κάναμε 16 λάθη, που έδωσαν στον αντίπαλο 16 εύκολους πόντους» υπογράμμισε ο Μαυροβούνιος προπονητής του αθηναϊκού συλλόγου.  

Από την πλευρά του ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ικανοποιήθηκε, σαφέστατα, για τη νίκη της ομάδας του, ενώ δικαιολόγησε τον Παναθηναϊκό εστιάζοντας στις απουσίες που είχε ο αντίπαλός του.

«Ο Παναθηναϊκός έπαιξε χωρίς δύο σημαντικούς παίκτες του, όπως είναι ο Μπατίστα και ο Μαυροκεφαλίδης. Επίσης. ο Διαμαντίδης έπαιξε μόλις πέντε λεπτά και ο Παναθηναϊκός είναι διαφορετικός με εκείνον μέσα στο παρκέ» δήλωσε ο «Ζοτς» για την πρώην ομάδα του.

«Στο πρώτο ημίχρονο αντιμετωπίσαμε αρκετά προβλήματα, αλλά στο δεύτερο παρουσιαστήκαμε σαφώς καλύτεροι. Είχαμε απάντηση όταν ο αντίπαλός μας έβαλε τέσσερις περιφερειακούς. Απομένουν δύο ακόμη παιχνίδια και θα προσπαθήσουμε να τελειώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την πορεία μας στην κανονική περίοδο» πρόσθεσε.