Αθλητικά
Τρίτη, 02 Δεκεμβρίου 2014 15:58

Μπάσκετ: Προ των πυλών της ΑΕΚ ο Αθηναίου

Σε μια σημαντική μεταγραφική προσθήκη προκειμένου να ενισχύσει την περιφέρειά της ετοιμάζεται να προχωρήσει η ΑΕΚ, η διοίκηση της οποίας έχει συμφωνήσει με τον Γιάννη Αθηναίου.

 

Σε μια σημαντική μεταγραφική προσθήκη προκειμένου να ενισχύσει την περιφέρειά της ετοιμάζεται να προχωρήσει η ΑΕΚ, η διοίκηση της οποίας έχει συμφωνήσει με τον Γιάννη Αθηναίου.

Ο Έλληνας γκαρντ περιμένει να μείνει ελεύθερος από την Εσκίσεχιρ, καθώς ο τουρκικός σύλλογος στον οποίο αγωνίζεται αντιμετωπίζει μεγάλα οικονομικά προβλήματα και ο Ντράγκαν Σάκοτα βρήκε την ευκαιρία για να βάλει ακόμη έναν ποιοτικό παίκτη στο ρόστερ του.

Ο 26χρονος πλέι μέικερ ξεκίνησε την καριέρα του στον Ηλυσιακό και ακολούθως αγωνίστηκε σε Πανιώνιο, ΚΑΟ Δράμας, Άρη, από τον οποίο μεταγράφηκε το τελευταίο δίμηνο της περσινής περιόδου στην Αρμάνι Μιλάνο.

Το καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος και κατέληξε στην Εσκίσεχιρ, με την οποία παίζει κατά μέσο όρο 26,2 λεπτά στο τουρκικό πρωτάθλημα σκοράροντας 7,1 πόντους, μοιράζοντας 2,5 ασίστ και «κατεβάζοντας» 1,8 ριμπάουντ.