Αθλητικά
Παρασκευή, 28 Νοεμβρίου 2014 00:59

Σφαιρόπουλος: Καλύτερη η Λαμποράλ

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν έψαξε για δικαιολογίες μετά το τέλος του αγώνα με τη Λαμποράλ Κούτσα. Δεν χρειάζονταν εξάλλου, αφού οι 89 πόντοι των Βάσκων απέναντι στην καλύτερη άμυνα της Ευρώπης αποτύπωναν ξεκάθαρα τί πήγε στραβά στη Βιτόρια για την πειραϊκή ομάδα.

 

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν έψαξε για δικαιολογίες μετά το τέλος του αγώνα με τη Λαμποράλ Κούτσα. Δεν χρειάζονταν εξάλλου, αφού οι 89 πόντοι των Βάσκων απέναντι στην καλύτερη άμυνα της Ευρώπης αποτύπωναν ξεκάθαρα τί πήγε στραβά στη Βιτόρια για την πειραϊκή ομάδα.

«Συγχαρητήρια στη Λαμποράλ για τη νίκη της. Το άξιζε, γιατί ήταν πολύ καλύτερη απόψε. Εμείς δεν μείναμε στο πλάνο που είχαμε ετοιμάσει για το παιχνίδι και ειδικά στην άμυνα επιτρέψαμε να πετύχουν εύκολους πόντους» σημείωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού.

«Δεν καταφέραμε να σταματήσουμε παίκτες ''κλειδιά'' της Λαμποράλ. Όταν ο γηπεδούχος σκοράρει 90 πόντους είναι δύσκολο για τον φιλοξενούμενο να έχει ελπίδες» πρόσθεσε. 

Ο Όλιβερ Λαφαγέτ επισήμανε ότι «δεν είχαμε καθόλου ενέργεια στο παιχνίδι μας, δεν ήμασταν επιθετικοί στην άμυνα με αποτέλεσμα να μη βρούμε ρυθμό στην επίθεση. Είναι γεγονός ότι εμείς δύσκολα θα χάσουμε την πρώτη θέση κι αυτοί έπαιζαν την ύπαρξή τους μπροστά στο κοινό τους, όμως πρέπει να αφήσουμε πίσω μας αυτό το παιχνίδι και να κοιτάξουμε μπροστά».