Αθλητικά
Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2014 23:20

Αναστασιάδης: Κρατάω μόνο τα θετικά

Μόνο τα θετικά στοιχεία από τον αγώνα στο Μπορίσοφ απέναντι στη Ντιναμό Μινσκ, δηλαδή τη νίκη και τους βαθμούς, θέλησε να κρατήσει ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Άγγελος Αναστασιάδης, μετά τον αγώνα της Λευκορωσίας.

 

Μόνο τα θετικά στοιχεία από τον αγώνα στο Μπορίσοφ απέναντι στη Ντιναμό Μινσκ, δηλαδή τη νίκη και τους βαθμούς, θέλησε να κρατήσει ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Άγγελος Αναστασιάδης, μετά τον αγώνα της Λευκορωσίας.

«Είναι φανερό αυτό που συνέβη. Δεν ξέρω πως θα εμφανιστούν και οι άλλες ομάδες αλλά εμείς κάναμε μία ώρα για να βρούμε τα πατήματά μας, να κάνουμε αυτά που μπορούμε τόσο καιρό. Εκτός από το άσχημο τερέν και τις καιρικές συνθήκες ένα άλλο πολύ πιο βασικό κομμάτι ήταν αυτό» σχολίασε ο Έλληνας τεχνικός.

«Σε κανένα δεν κάνουν καλό οι διακοπές. Ούτε σε εμάς, ούτε στο ποδόσφαιρο, ούτε στον κόσμο. Ας ελπίσουμε να είναι η τελευταία. Μόνο ευχή μπορούμε να κάνουμε. Χάσαμε τον Κατσικά που έχει μια θλάση και μάλλον θα τον κρατήσει 20-30 μέρες έξω. Σε ένα τέτοιο άσχημο γήπεδο με κακές καιρικές συνθήκες, επόμενο ήταν κάνουμε λάθη στην τελική φάση και στη σκέψη μας. Κρατάω μόνο τα θετικά» πρόσθεσε.

Οι (κακές) καιρικές συνθήκες δεν αποτέλεσαν πάντως δικαιολογία για τον έμπειρο προπονητή, ο οποίος υπογράμμισε ότι «γνωρίζαμε ότι αυτό θα ήταν μεγάλο πρόβλημα, όχι μόνο για μας αλλά και για την άλλη ομάδα. Το γήπεδο έκρυβε πολλές παγίδες και έγιναν πολλά εύκολα λάθη. Ήταν πολύ σκληρός ο αγωνιστικός χώρος με αποτέλεσμα να δυσκολευτούν πολλά παιδιά».