Αθλητικά
Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου 2014 16:56

Μπάσκετ: Ενίσχυση με Χότζιτς για τα Τρίκαλα

Μεταγραφική ενίσχυση στη γραμμή των ψηλών για την ομάδα των Τρικάλων, που απόκτησαν τον Βόσνιο πάουερ φόργουορντ/σέντερ Άντναν Χότζιτς

 

Μεταγραφική ενίσχυση στη γραμμή των ψηλών για την ομάδα των Τρικάλων, που απόκτησαν τον Βόσνιο πάουερ φόργουορντ/σέντερ Άντναν Χότζιτς

Ο Χότζιτς είναι 26 ετών και έχει ύψος 2.04. Πέρυσι αγωνίστηκε στην Αλ Αραμπί του Κατάρ έχοντας σε 16 παιχνίδια 20,9 πόντους μ.ο. και 10,3 ριμπάουντ.

Είναι απόφοιτος του Λίπσκομπ Γιουνιβέρσιτι, με τα χρώματα του οποίου διακρίθηκε στο NCAA, αφού μεταξύ άλλων ανακηρύχτηκε καλύτερος παίκτης της περιφέρειας ''Atlantic Sun'' το 2010, καθώς και πρώτος σκόρερ στην ιστορία του κολλεγίου.

Μετά την αποφοίτησή του αγωνίστηκε στη Γερμανία με τους Ουόλτερ Τάιγκερς και στην Ελβετία με την Μόντι, ενώ είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της χώρας του.

«Θέλω να κερδίζω, να περνάω καλά και πάνω απ΄ όλα θα κάνω ό,τι χρειάζεται για να προσφέρω όσο το δυνατόν περισσότερα στην ομάδα. Είναι προφανές ότι θα συμμετάσχω σε μία πολύ ανταγωνιστική λίγκα με ομάδες που είναι κορυφαία ονόματα στην Ευρώπη. Το στυλ του παιχνιδιού μου είναι να παίζω δυνατά, με καρδιά και θέλω να κερδίζω» δήλωσε ο Χότζιτς μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας.