Αθλητικά
Σάββατο, 15 Νοεμβρίου 2014 19:26

Μπάσκετ: Νικητής ο ΚΑΟΔ στο ντέρμπι των ουραγών

Τη δεύτερη φετινή νίκη στο πρωτάθλημα της Α1 πανηγύρισε ο ΚΑΟ Δράμας, που με κορυφαίο τον Λο (16 πόντοι) επικράτησε του Πανιωνίου με 80-69 στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής και άφησε τους «κυανέρυθρους» ουραγούς στην κατάταξη και χωρίς επιτυχία ακόμη.

 

Τη δεύτερη φετινή νίκη στο πρωτάθλημα της Α1 πανηγύρισε ο ΚΑΟ Δράμας, που με κορυφαίο τον Λο (16 πόντοι) επικράτησε του Πανιωνίου με 80-69 στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής και άφησε τους «κυανέρυθρους» ουραγούς στην κατάταξη και χωρίς επιτυχία ακόμη.

Η επιτυχία της μακεδονικής ομάδας θα μπορούσε να έχει σημειωθεί πιο άνετα, αλλά κάτι η ελλιπής οργάνωση (15 λάθη), λίγο η αστοχία από τη γραμμή των βολών κρατούσαν τους φιλοξενούμενους στο παιχνίδι για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Με τον Κορόλεφ να σημειώνει 22 πόντους και τον Χάνκοκ να προσθέτει άλλους 13 οι ψηλοί των φιλοξενούμενων κυριαρχούσαν στο παρκέ και επέτρεπαν στο συγκρότημα της Νέας Σμύρνης να παραμένει στη διεκδίκηση της νίκης ως το 35ο λεπτό.

Στο σημείο εκείνο το ταμπλό έγραφε 66-64, όμως στο εναπομείναν διάστημα οι παίκτες του Βαγγέλη Αλεξανδρή «ξεφούσκωσαν». Ο Πανιώνιος σημείωσε μόλις έναν πόντο επόμενα τέσσερα λεπτά, η διαφορά έφτασε στο +12 (77-65) για τον ΚΑΟΔ και ο αγώνας είχε κριθεί.