Αθλητικά
Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου 2014 00:40

Μάντζαρης: Μπορούμε και καλύτερα

Οι Βαγγέλης Μάντζαρης και Οθέλο Χάντερ ήταν δύο από τους πιο διακριθέντες, αν όχι οι καλύτεροι «ερυθρόλευκοι» στην ευρύτατη νίκη του Ολυμπιακού επί της Γαλατασαράι με 93-66. 

 

Οι Βαγγέλης Μάντζαρης και Οθέλο Χάντερ ήταν δύο από τους πιο διακριθέντες, αν όχι οι καλύτεροι «ερυθρόλευκοι» στην ευρύτατη νίκη του Ολυμπιακού επί της Γαλατασαράι με 93-66.

Αμφότεροι πάντως επισήμαναν ότι υπάρχει περιθώριο βελτίωσης, ενώ εστίασαν στην πληθώρα λύσεων που διαθέτει η ομάδα και θα γίνουν ακόμη περισσότερες με την επιστροφή των Πρίντεζη, Λοτζέσκι και Παπαπέτρου.

Ο διεθνής πλέι μέικερ, ο οποίος με 15 πόντους σημείωσε ρεκόρ καριέρας στην Ευρωλίγκα με τον Ολυμπιακό, δήλωσε ότι «κάναμε καλό παιχνίδι αλλά έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Κάναμε απλώς ένα βήμα μπροστά, τίποτα παραπάνω. Παίξαμε αρκετά καλή άμυνα, με εξαίρεση το τρίτο δεκάλεπτο».

Όπως επισήμανε ο Μάντζαρης «κρατήσαμε μια ομάδα στους 65 πόντους, όταν αυτή η ομάδα βάζει συνήθως 80 με 85. Έχουμε όλους τους παίκτες μας ''ετοιμοπόλεμους'', είτε χρειαστεί να παίξουν 5 είτε 35 λεπτά, κι αυτό είναι σημαντικό. Το 5-0 δεν λέει κάτι, καθώς και πέρσι κάναμε ένα ανάλογο σερί και στο τέλος δεν πήραμε κάποιον τίτλο».

Ο Χάντερ, από την πλευρά του, ήταν επίσης απολαυστικός, φτάνοντας στο «νταμπλ νταμπλ» με 17 πόντους (επίσης ρεκόρ στον Ολυμπιακό) και 10 ριμπάουντ. 

«Βγάλαμε αρκετή ενέργεια και παίζαμε επιθετική άμυνα, πιέζοντας πάνω στη μπάλα. Λειτουργήσαμε ομαδικά, τόσο στην επίθεση, όσο και στην άμυνα. Είναι μέρος της δουλειάς μου και απολαμβάνω να το κάνω. Είχαμε μεγάλη διάθεση στο παιχνίδι μας, στο οποίο έχουμε προσθέσει ορισμένα νέα στοιχεία που τα βγάζουμε σιγά σιγά στην πράξη» υπογράμμισε ο Αμερικανός σέντερ.