Αθλητικά
Τρίτη, 11 Νοεμβρίου 2014 13:17

Μπάσκετ: Παρελθόν ο Κουταλιανός από τον Κολοσσό

Την... τιμητική τους έχουν αυτές τις ημέρες οι απολύσεις προπονητών στην Α1 Ανδρών, καθώς τη χθεσινή απομάκρυνση του Βαγγέλη Ζιάγκου από την ΑΕΚ ακολούθησε σήμερα εκείνη του Μιχάλη Κουταλιανού από τον Κολοσσό Ρόδου.

 

Την... τιμητική τους έχουν αυτές τις ημέρες οι απολύσεις προπονητών στην Α1 Ανδρών, καθώς τη χθεσινή απομάκρυνση του Βαγγέλη Ζιάγκου από την ΑΕΚ ακολούθησε σήμερα εκείνη του Μιχάλη Κουταλιανού από τον Κολοσσό Ρόδου.

Η ομάδα του «σμαραγδένιου νησιού» ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον 37χρονο τεχνικό, ο οποίος είχε αναλάβει καθήκοντα head coach πέρυσι, αντικαθιστώντας τον Δημήτρη Πρίφτη που έφυγε για να πλαισιώσει τον Φραγκίσκο Αλβέρτη στο τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού.

Στην ανακοίνωση, μεταξύ άλλων, αναφέρεται: «... Η ΚΑΕ Κολοσσός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Μιχάλη Κουταλιανό και διαβεβαιώνει τη στήριξή της και την ανοιχτή επικοινωνία που θα συνεχίσει να διατηρεί με τον έμπειρο τεχνικό. Σύσσωμη η ''θαλασσί'' οικογένεια ευχαριστεί τον Μιχάλη Κουταλιανό για την εξαιρετική συνεργασία η οποία ξεκίνησε το 2003 και για την προσφορά του στην ομάδα σε κρίσιμους καιρούς, όποτε οι ανάγκες το ζήτησαν».