Αθλητικά
Τρίτη, 11 Νοεμβρίου 2014 12:48

Μπάσκετ: Η ΑΕΚ ανακοίνωσε τον Σάκοτα

Η επίσημη ανακοίνωση, δηλαδή το μόνο που απέμενε, εκδόθηκε σήμερα κι έτσι ο Ντράγκαν Σάκοτα είναι πλέον και με τη «βούλα» ο νέος τεχνικός στον πάγκο της ΑΕΚ, παίρνοντας τη θέση του Βαγγέλη Ζιάγκου που απομακρύνθηκε χθες.

 

Η επίσημη ανακοίνωση, δηλαδή το μόνο που απέμενε, εκδόθηκε σήμερα κι έτσι ο Ντράγκαν Σάκοτα είναι πλέον και με τη «βούλα» ο νέος τεχνικός στον πάγκο της ΑΕΚ, παίρνοντας τη θέση του Βαγγέλη Ζιάγκου που απομακρύνθηκε χθες.

Ο 62χρονος Σάκοτα, που το 2002 είχε οδηγήσει την Ένωση στην κατάκτηση του πρωταθλήματος με απίστευτη ανατροπή απέναντι στον Ολυμπιακό (3-2 από 0-2), θα βρει στην ομάδα τον γιο του, Ντούσαν, ενώ θα κάνει ντεμπούτο στον κυριακάτικο αγώνα με τον Απόλλωνα Πατρών, στο ΟΑΚΑ.

Ο Σέρβος τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο ως το 2017, καθώς έπεισε τους ανθρώπους της ΑΕΚ με το πλάνο «μακράς πνοής» που παρουσίασε, βάσει του οποίου η λαοφιλής ομάδα θα επιστρέψει στις επιτυχίες.  

Η ανακοίνωση: 

«Η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι συμφώνησε σήμερα με τον Ντράγκαν Σάκοτα, προκειμένου ο Σερβοέλληνας τεχνικός να πάρει στα χέρια του το τιμόνι της ''Βασίλισσας'' έως το καλοκαίρι του 2017.

Επίσης, γνωστοποιείται ότι η διοίκηση έκανε αποδεκτό το πλάνο μακράς πνοής του κυρίου Σάκοτα, το οποίο βασίζεται σε ένα πρωτοποριακό μοντέλο οργάνωσης του Αναπτυξιακού Προγράμματος (της ΑΕΚ). Λεπτομέρειες του πλάνου θα ανακοινωθούν σύντομα.

Η ΚΑΕ ΑΕΚ καλωσορίζει τον εμβληματικό και λαοφιλή προπονητή για την επιστροφή του στην Ένωση, την οποία το 2002 οδήγησε στην ενδοξότερη στιγμή της σύγχρονης Ιστορίας της».