Αθλητικά
Σάββατο, 08 Νοεμβρίου 2014 23:50

Νέες εκπλήξεις Ρανιέρι, Ντίνας και Τασουλής στην Εθνική Ελλάδας

Εκπλήξεων συνέχεια στην Εθνική ομάδα της Ελλάδας, καθώς ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας Κλάουντιο Ρανιέρι κάλεσε ακόμη δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές ενόψει της αναμέτρησης με τις Νήσους Φαρόε για την προκριματική φάση του Euro 2016 και τον φιλικό με τη Σερβία.

 

Εκπλήξεων συνέχεια στην Εθνική ομάδα της Ελλάδας, καθώς ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας Κλάουντιο Ρανιέρι κάλεσε ακόμη δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές ενόψει της αναμέτρησης με τις Νήσους Φαρόε για την προκριματική φάση του Euro 2016 και τον φιλικό με τη Σερβία.

Ο Ιταλός τεχνικός απηύθυνε κλήση στους Θανάση Ντίνα και Χρήστο Τασουλή, που θα πάρουν τις θέσεις των Κώστα Φορτούνη και Χοσέ Χολέμπας, αντίστοιχα.

Οι δύο παίκτες αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, με τον Χολέμπας να γίνεται αλλαγή στον αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ Μπάγερν-Ρόμα και τον Φορτούνη να μένει σήμερα εκτός αποστολής για τον αυριανό αγώνα πρωταθλήματος με τον Πανθρακικό.

Αντικαταστάτες τους θα είναι ο μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού και ο αμυντικός του Πανιωνίου, που αν δεν συμβεί κάτι απρόοπτο στους αυριανούς αγώνες των ομάδων τους τη Δευτέρα θα είναι παρόντες στη συγκέντρωση των διεθνών.