Αθλητικά
Σάββατο, 08 Νοεμβρίου 2014 17:10

Ασταμάτητη η Τσέλσι πέρασε και από το «Άνφιλντ»

Το «εξπρές» της Τσέλσι πέρασε και από το «Άνφιλντ», με τους «μπλε» του Ζοζέ Μουρίνιο να επικρατούν της Λίβερπουλ με 2-1 στο πρώτο παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής και να δημιουργούν πια την απορία ποιος θα μπορέσει να τους σταματήσει φέτος στην Αγγλία.

 

Το «εξπρές» της Τσέλσι πέρασε και από το «Άνφιλντ», με τους «μπλε» του Ζοζέ Μουρίνιο να επικρατούν της Λίβερπουλ με 2-1 στο πρώτο παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής και να δημιουργούν πια την απορία ποιος θα μπορέσει να τους σταματήσει φέτος στην Αγγλία.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 9ο λεπτό με γκολ του Τσαν, όταν ο παίκτης των «κόκκινων» επιχείρησε μακρινό σουτ, η μπάλα χτύπησε στην πλάτη του Κέιχιλ και κατέληξε στα δίχτυα του Κουρτουά.

Η «απάντηση» της Τσέλσι, όμως, δεν άργησε παρά ένα πεντάλεπτο, με τον Κέιχιλ να «γράφει» το 1-1 σε σύγχυση στην περιοχή του Μινιολέ, ύστερα από εκτέλεση φάουλ.

Η ομάδα του Λονδίνου και πρωτοπόρος στην Πρέμιερ Λιγκ έφτασε στο νικητήριο γκολ στο 67ο λεπτό, όταν από προσπάθεια του Αθπιλικουέτα και σέντρα του ίδιου ο Ντιέγκο Κόστα έκανε το 1-2 με το δέκατο φετινό γκολ του στο πρωτάθλημα, χάρις στο οποίο έφτασε τον Αγουέρο της Μάντσεστερ Σίτι στην πρώτη θέση των σκόρερ.