Αθλητικά
Παρασκευή, 07 Νοεμβρίου 2014 22:44

Ευρωλίγκα: Δηλώσεις Σφαιρόπουλου, Ντάνστον, Μάντζαρη

Τα...κενά διαστήματα που παρουσίασε ο Ολυμπιακός στο τελευταίο 10λεπτο του αγώνα με τον Ερυθρό Αστλερα προβλημάτισαν τον προπονητή του, Γιάννη Σφαιρόπουλο.

Τα...κενά διαστήματα που παρουσίασε ο Ολυμπιακός στο τελευταίο 10λεπτο του αγώνα με τον Ερυθρό Αστλερα προβλημάτισαν τον προπονητή του, Γιάννη Σφαιρόπουλο.

Ο 47χρονος προπονητής απέδωσε τη νίκη της ομάδας του στον έλεγχο του ρυθμού και στη σωστή αμυντική της λειτουργία στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. 

Αφού ευχαρίστησε τον Ερυθρό Αστέρα και τους οπαδούς του για την υποδοχή και την πολύ καλή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στη διάρκεια του παιχνιδιού, ο Σφαιρόπουλος είπε: «Στόχος μας ήταν να ελέγξουμε τον ρυθμό. Είχαμε αμυντική στόχευση, νομίζω τα πήγαμε καλά, αλλά είχαμε πάλι κάποια νεκρά διαστήματα πάνω στα οποία πρέπει να δουλέψουμε και να διορθώσουμε.

Ο Ερυθρός Αστέρας είναι μια ομάδα ρυθμού και είχαμε πει να μην τους επιτρέψουμε να κάνουν το παιχνίδι τους. Το πετύχαμε, αλλά στο τέλος κάναμε κάποια λάθη, που ευτυχώς δε μας στοίχισαν».

Από την πλευρά των παικτών, ο Μπράιαντ Ντάνστον είπε: «Ήταν σημαντική νίκη γιατί παίζαμε στο πιο δύσκολο γήπεδο της Ευρώπης, η ατμόσφαιρα ήταν φοβερή, δείξαμε χαρακτήρα και πήραμε μια νίκη που τη θέλαμε. Προχωράμε…».

Επίσης, ο Βαγγέλης Μάντζαρης σχολίασε: «Παίξαμε καλή άμυνα και γι' αυτό κερδίσαμε. Ήταν πολύόμορφο ματς. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους οπαδούς, γιατί νιώθαμε σαν να παίζουμε εντός έδρας. Επίσης, τους ευχαριστούμε πολύ για τη φιλοξενία και γι’ αυτό πρόκειται να κάνουμε κάτι ανάλογο και στην Αθήνα».