Αθλητικά
Παρασκευή, 07 Νοεμβρίου 2014 19:29

Γ.Αναστασίου: «Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα κριθεί στις λεπτομέρειες»

Παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες θεωρεί το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Γιάννης Αναστασίου.

Παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες θεωρεί το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Γιάννης Αναστασίου.

Ο Έλληνας προπονητής μίλησε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού για το ματς της Τούμπας, χωρίς να παραλείψει να μιλήσει με άκρως κολακευτικά σχόλια για τον αντίπαλο της ομάδας του.

«Θα είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ακόμη δεν είμαστε στο επίπεδο που επιθυμούμε. Είμαστε στο σωστό δρόμο και προσπαθούμε να φτάσουμε εκεί που θέλουμε», τόνισε ο αρχικά ο προπονητής των «πρασίνων» και συνέχισε:

«Όταν παίζεις απέναντι στον ΠΑΟΚ και την ατμόσφαιρα της Τούμπας, το παιχνίδι γίνεται αρκετά ενδιαφέρον. Ο ΠΑΟΚ παίζει κατά διαστήματα εντυπωσιακό ποδόσφαιρο, είναι μία σταθερή ομάδα και η βαθμολογική της θέση αποτυπώνει την πορεία της».

Κατά την άποψη του Αναστασίου το ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής «...θα κριθεί στις λεπτομέρειες και στο πως θα παραταχθούν τακτικά οι δύο ομάδες. Και οι δύο προέρχονται από ευρωπαϊκά παιχνίδια και θα χρειαστεί μεγάλη αυτοσυγκέντρωση. Εγώ θέλω να γίνει ένα καλό παιχνίδι που θα το ευχαριστηθεί ο κόσμος».

Επίσης «έπλεξε το αγκώμιο» του Άγγελου Αναστασιάδη λέγοντας: «Η δουλειά του φαίνεται. Με βάση το υλικό που έχει στα χέρια του κάνει εξαιρετική δουλειά.  Έχει φτιάξει μία ομάδα που παίζει καλό και γρήγορο ποδόσφαιρο με αρκετούς Έλληνες μέσα σε αυτή».