Αθλητικά
Τετάρτη, 05 Νοεμβρίου 2014 22:09

Μοντέλα: Φιλόδοξος ο ΠΑΟΚ, το ελληνικό ποδόσφαιρο αναπτύσσεται διαρκώς

Τη δυσκολία που θα έχει αύριο η Φιορεντίνα για να κάμψει την αντίσταση του ΠΑΟΚ εξέφρασε ο τεχνικός των «βιόλα», Βιτσέντζο Μοντέλα, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε. 

 

Τη δυσκολία που θα έχει αύριο η Φιορεντίνα για να κάμψει την αντίσταση του ΠΑΟΚ εξέφρασε ο τεχνικός των «βιόλα», Βιτσέντζο Μοντέλα, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

«Έχουμε μια σημαντική ευκαιρία να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα μπροστά στους οπαδούς μας. Μετά, μπορούμε να δώσουμε λίγο περισσότερο βάρος στο πρωτάθλημα. Αμφιβάλλω ότι ο ΠΑΟΚ έχει έρθει εδώ και σκέφτεται περισσότερο το ελληνικό πρωτάθλημα» είπε ο Ιταλός προπονητής.

«Γι΄ αυτούς είναι κρίσιμο το παιχνίδι. Περιμένω έναν πολύ ''ανδροπρεπή'' ΠΑΟΚ. Είναι αρκετά φιλόδοξη ομάδα και είμαι βέβαιος ότι θα σκεφτούν το παιχνίδι που έχουν με τον Παναθηναϊκό από αύριο και ύστερα. Θα βρούμε έναν αντίπαλο που θα δώσει το 101% των δυνατοτήτων του για να κερδίσει. Το ελληνικό ποδόσφαιρο αναπτύσσεται συνεχώς» συμπλήρωσε.

Ο μέσος της Φιορεντίνα, Νταβίντ Πιζάρο, από την πλευρά του, υπογράμμισε ότι θα πρέπει να αφυπνιστεί η ομάδα του από τα ατυχή αποτελέσματα στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Αναφορικά με την αυριανή αναμέτρηση τόνισε ότι «είναι ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι κι αυτό το κάνει αυτόματα δύσκολο. Το μεγαλύτερο εμπόδιο για μας είναι η συγκέντρωση. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι, μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε. Αν δεν είμαστε συγκεντρωμένοι, συμβαίνει το αντίθετο».