Αθλητικά
Δευτέρα, 03 Νοεμβρίου 2014 13:11

Europa League: Οι «σφυρίχτρες» των ελληνικών ομάδων

Ένας Κροάτης διαιτητής, ο Μάριο Στραχόνια, θα διευθύνει την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Αϊντχόφεν την Πέμπτη 6 Νοεμβρίου στο «Απόστολος Νικολαΐδης», για την 4η αγωνιστική στον 5ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ. 

 

Ένας Κροάτης διαιτητής, ο Μάριο Στραχόνια, θα διευθύνει την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Αϊντχόφεν την Πέμπτη 6 Νοεμβρίου στο «Απόστολος Νικολαΐδης», για την 4η αγωνιστική στον 5ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ.

Βοηθοί του Στραχόνια θα είναι οι συμπατριώτες του Σίνισα Πρεμουζάι και Ιγκόρ Κρμαρ, επιπρόσθετοι βοηθοί οι Άντε Βουτσεμίλοβιτς, Φραν Γιόβιτς και τέταρτος διαιτητής ο Ίβιτσα Μόντριτς.

Τον αγώνα του Αστέρα Τρίπολης με την Τότεναμ, που θα διεξαχθεί την ίδια ημέρα και ώρα στο «Θόδωρος Κολοκοτρώνης» (3ος όμιλος), ορίστηκε ο Ισπανός Χαβιέρ Εστράδα, με βοηθούς τους Χοσέ Μιράντα και Χαβιέρ Ροντρίγκεθ, επιπρόσθετους βοηθούς τους Φερνάντο Τεξέιρα, Εδουάρδο Πριέτο Ιγκλέσιας και τέταρτο διαιτητή τον Άνχελ Νεβάδο Ροντρίγκεθ.

Την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Φιορεντίνα στη Φλωρεντία (22:05, 11ος όμιλος) θα διαιτητεύσει ο Βέλγος Σεμπαστιάν Ντελφεριέ, που θα έχει βοηθούς τους Ιβ Ντε Νεβ και Φρανκ Μπλεγέν, επιπρόσθετους βοηθούς τους Τζόναθαν Λαρντό, Μπαρτ Βερτέντεν και τέταρτο διαιτητή τον Ριέν Βανιζέρ.