Αθλητικά
Δευτέρα, 03 Νοεμβρίου 2014 13:00

Μπάσκετ: ΑΕΚ-Ολυμπιακός στο φινάλε της 4ης αγωνιστικής

Στο ΟΑΚΑ ολοκληρώνεται απόψε (19:00) η 4η ημέρα στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών, με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην τελευταία αναμέτρηση της αγωνιστικής.

 

Στο ΟΑΚΑ ολοκληρώνεται απόψε (19:00) η 4η ημέρα στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών, με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην τελευταία αναμέτρηση της αγωνιστικής.

Με νέο προπονητή τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, η πειραϊκή ομάδα στοχεύει στην τρίτη φετινή νίκη στην Α1 και πάνω απ΄ όλα να μη δώσει δικαιώματα στην Ένωση να ελπίζει ότι μπορεί να μείνει στο παιχνίδι ως το τέλος.

Την προσέγγιση του αγώνα εκ μέρους του Ολυμπιακού έδωσε ο Οθέλο Χάντερ, ο οποίος υπογράμμισε ότι «από τη στιγμή που έχουμε κάνει ήδη μια ήττα στο πρωτάθλημα, μπορεί εύκολα να καταλάβει κανείς πως δεν έχουμε περιθώρια για άλλες απώλειες. Παίζουμε απέναντι σε μια ομάδα που αξίζει τον σεβασμό και την προσοχή μας, το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό και πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε». 

Από την πλευρά των γηπεδούχων, για τους οποίους θα κάνει απόψε ντεμπούτο ο Καρλ Ίνγκλις ενώ συμφώνησαν με τον Λιθουανό γκαρντ Τόμας Ντελινικάιτις, ο Βαγγέλης Ζιάγκος θέλει να δει τους παίκτες του να κάνουν μια καλή εμφάνιση, ως «εξιλέωση» για τη συντριβή που γνώρισαν από τον Παναθηναϊκό στο ίδιο γήπεδο, στις 26 Οκτωβρίου.

Όπως είπε ο τεχνικός του «Δικέφαλου» μιλώντας για το αποψινό παιχνίδι «λόγω του ότι προερχόμαστε από μία όχι καλή εμφάνιση στο προηγούμενο ματς, θέλουμε να δείξουμε ότι η προηγούμενη αγωνιστική ήταν για μας μία κακή παρένθεση στη σπουδαία προσπάθεια που γίνεται φέτος από όλους και ότι δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική μας εικόνα».