Πολιτική
Τετάρτη, 28 Απριλίου 2004 16:00

Κριτική Παπανδρέου στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της στην οικονομία

Επίθεση κατά της κυβέρνησης για τον τρόπου που χειρίχεται τα θέματα της οικονομίας, εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την οικονομική απογραφή που διεξάγει η κυβέρνηση.

Συγκεκριμένα, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι, δια της απογραφής, «παίζει παιχνίδια» για «μικροκομματικές σκοπιμότητες που αναδεικνύονται προτεραιότητα».

Αφού επισήμανε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι υπέρ της ειλικρινούς απογραφής, ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι «υπάρχει σπουδή από την πλευρά της κυβέρνησης, που θέλει να φορτώσει τα προβλήματα στην προηγούμενη κυβέρνηση», ώστε να δικαιολογήσει την αδυναμία υλοποίησης προεκλογικών της δεσμεύσεων.

«Το παιχνίδι που παίζει η κυβέρνηση, δεν είναι σε βάρος του ΠΑΣΟΚ», σημείωσε ο κ. Παπανδρέου, αλλά αποβαίνει σε βάρος της ελληνικής οικονομίας, η οποία, σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, χάνει σε αξιοπιστία διεθνώς εξαιτίας του τρόπου με τον οποίο χειρίζεται η κυβέρνηση τα θέματα της οικονομίας.

Ο κ. Παπανδρέου τόνισε πως υπάρχουν διαμαρτυρίες για τους χειρισμούς της κυβέρνησης και διαπίστωσε την ύπαρξη προβλημάτων που αφορούν την ακρίβεια στο εσωτερικό και την έλλειψη αξιοπιστίας στο εξωτερικό.

Πηγή ΑΠΕ