Πολιτική
Πέμπτη, 29 Απριλίου 2004 07:00

Πρόγνωση καιρού

Γενικά αίθριο καιρό και μόνο στα δυτικά και βόρεια, λίγες νεφώσεις, που από το απόγευμα θα πυκνώσουν, προβλέπει για σήμερα Πέμπτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Οι άνεμοι θα πνέουν στα ανατολικά βόρειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι και στα δυτικά νοτιοανατολικοί ασθενείς και αργότερα μέτριοι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Αναλυτική Πρόγνωση,

* Μακεδονία, Θράκη : Λίγες νεφώσεις που από το απόγευμα πρόσκαιρα θα πυκνώσουν. Ανεμοι ασθενείς. Θερμοκρασία από 9 έως 21 βαθμούς.

* Δυτική Ελλάδα : Λίγες νεφώσεις που το απόγευμα θα πυκνώσουν. Ανεμοι νοτιοανατολικοί ασθενείς που από το απόγευμα θα γίνουν νοτιοανατολικοί μέτριοι. Θερμοκρασία από 11 έως 22 βαθμούς.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος : Λίγες νεφώσεις, που το απόγευμα πρόσκαιρα θα πυκνώσουν. Ανεμοι ασθενείς. Θερμοκρασία από 10 έως 23 βαθμούς.

* Κυκλάδες, Κρήτη : Γενικά αίθριος καιρός. Ανεμοι βόρειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία από 13 έως 21 βαθμούς.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα : Γενικά αίθριος καιρός. Ανεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία από 12 έως 20 βαθμούς.

Σήμερα στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, με λίγες νεφώσεις το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 22 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 20 βαθμούς.

Για αύριο Παρασκευή προβλέπονται αραιές νεφώσεις, που στα δυτικά κεντρικά και βόρεια θα είναι πιο πυκνές και είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές στα βορειοδυτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά και νότια νοτιοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά πολύ ισχυροί και στα υπόλοιπα μεταβλητοί ασθενείς που αργότερα θα γίνουν νότιοι νοτιοανατολικοί μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.