Αθλητικά
Πέμπτη, 30 Οκτωβρίου 2014 12:56

Ευρωλίγκα: Δύσκολο βράδυ με Φενέρ για Παναθηναϊκό

Δύσκολο αγώνα με την ομάδα του του «πρώην» του, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, περιλαμβάνει η 3η αγωνιστική στην Ευρωλίγκα για τοιν Παναθηναϊκό.

 

Δύσκολο αγώνα με την ομάδα του του «πρώην» του, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, περιλαμβάνει η 3η αγωνιστική στην Ευρωλίγκα για τοιν Παναθηναϊκό.

Οι «πράσινοι» υποδέχονται τη Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ απόψε (21:30) για τον 3ο όμιλο, με τον «Ζοτς» να επιστρέφει για δεύτερη φορά ως αντίπαλος στο ΟΑΚΑ.

Απέναντί του ο σπουδαίος Σέρβος τεχνικός θα βρει πάντως μια εντελώς διαφορετική ομάδα σε σχέση με εκείνη εναντίον της οποίας οδήγησε τους παίκτες του στις 20 Μαρτίου 2014, όταν ο Παναθηναϊκός νίκησε 76-67.

Διαφορετικό είναι όμως και το δικό του συγκρότημα συγκριτικά με πέρυσι. Η Φενέρ ήρθε αήττητη στην Αθήνα και ο μίνιμουμ στόχος που έχει τεθεί για φέτος είναι η συμμετοχή στο φάιναλ-4 της Μαδρίτης.

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει απόψε για 26η φορά ομάδα από την Τουρκία. Τις προηγούμενες 25 το «τριφύλλι» μέτρησε 16 νίκες κι έχασε 9 φορές. Εναντίον της Φενέρ θα προσπαθήσουν για τη 17η, που θα είναι πολύ σημαντική μετά την ήττα της περασμένης εβδομάδας στο Μόναχο από την Μπάγερν.

Για τον Παναθηναϊκό κάθε επιτυχία είναι πολύτιμη σε αυτό το πολύ δύσκολο γκρουπ που μετέχει, αφού εκτός των Τούρκων υπάρχει η Μπαρτσελόνα, η Αρμάνι Μιλάνο και οι δυνατοί Γερμανοί, που έβγαλαν την «ψυχή» των Καταλανών στην πρεμιέρα, πριν ηττηθούν με διαφορά δύο πόντων στη Βαρκελώνη.